asztalitenisz-vilagnap-2015

Húsvét hétfő dupla ünnep lesz. A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség - az ITTF - alapvető elgondolása, hogy mindenki pingpongozzon a világ szinte bármely pontján. Ez a gondolat 1999 óta szerepel a programjaikban, de most új törekvés látott napvilágot. A Table Tennis For All nevű kezdeményezésból az „all″ kifejezés arra utal, hogy játssza ezt a sportot mindenki, vagy legalábbis minél több ember, tekintet nélkül korra, nemre, kulturális hovatartozásra, vagy fizikai képességre.

A promóciós videóból az is kiderül, hogy az asztal mérete és helye is szinte teljesen szabadon választható. Az ITTF által WTTD-nek rövidített Asztalitenisz Világnap a sport fejlődésének és békéjének napja, mely napon világszerte különféle programokat szerveznek, amelyekhez virtuálisan vagy a valóságban is csatlakozni lehet.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség hivatalos eseményéhez is érdemes csatalkozni a Facebookon, sőt posztolni is megéri. A JOOLA és a MOATSZ promóciós játékának keretein belül 1 db JOOLA melegítőt sorsolunk ki azok között, akik a Facebook eseményünkhöz képet töltenek fel magukról vagy spottársukról játék közben, 2015. április 7. 20:00-ig.

Go to top