LAkatos TAmásA férfiaknál már nincs magyar versenyben a Brémában zajló legmagasabb "Super" kategóriába tartózó versenyen, ahol egyenes kieséses rendszerben zajlanak a küzdelmek. A versenyen hat magyar versenyző vesz részt: Póta Georgina, Madarász Dóra, Szita Márton, Szudi Ádám, Lakatos Tamás és Ecseki Nándor. 
A felnőtt férfi selejtezők első körében Lakatos könnyedén verte német ellenfelét, Szita Márton azonban nagy csatában maradt alul az angol Walkerrel szemben. A második körben minden játékosunk jobb világranglista helyezéssel bíró versenyzővel találkozott. Lakatos a japán Muramatsu ellen két nyert szettig jutott. Ecseki Nándor a francia Ouachie ellen nem tudott győzni, míg Szudi Ádámot az angol Pitchford búcsúztatta a további küzdelmektől. Így nem lesz magyar a felnőttek közt egyesben a folytatásban.

Az U21-es versenyszámban nagyobb eséllyel szálhattak harcba a magyar fiúk az igen erős mezőnyben. Lakatos ázsiai, míg Ecseki holland ellenfelét győzte le döntőszettben a selejtezők első körében. Szudi a horvát Zeljkot verte 3-1-re. Szita Márton számára nem alakult jól a folytatás sem, hiszen a japán Ogata ellen kellett asztalhoz állnia. Szettet ugyan sikerült nyernie a magyar fiúnak, de a mérkőzés végén az ázsiai játékos örülhetett. A selejtező második körében mind három játékosunk vereséget szenvedett, így U21-ben sincs már férfi játékosunk versenyben.

Friss eredmények:

Felnőtt férfi egyes selejtező

1. kör
CHRIST Nico GER - LAKATOS Tamás 0-4
WALKER Samuel ENG - SZITA Márton 4-3

2.kör
MURAMATSU Yuto JPN - LAKATOS Tamás 4-2
OUAICHE Stephane FRA - ECSEKI Nándor 4-1
PITCHFORD Liam ENG - SZUDI Ádám 3-1

U21 Fiú selejtező

1. kör

LAKATOS Tamás - LI Hon Ming HKG 3-2
ZELJKO Filip CRO - SZUDI Ádám HUN 1-3
SZITA Márton HUN - OGATA Ryotaro JPN 1-3
ECSEKI Nándor HUN - HAGERAATS Koen NED 3-2

2. kör

 

LAKATOS Tamas HUN - KALLBERG Anton SWE 0-3
SZUDI Adam HUN - LIM Jonghoon KOR 2-3
ECSEKI Nandor HUN - RYUZAKI Tonin JPN 0-3

Go to top