Bejutott a legjobb négy közé a Celldömölk férfiegyüttese a Klubcsapatok Szuper Ligájában, miután döntetlent ért el Prágában.

A celldömölkiek a hazai környezetben aratott 6-1-es győzelem után 5-5-ös döntetlent értek el az El Nino Praha csapatának otthonában. A Szekszárd női gárdája a visszavágón is sima vereséget szenvedett az osztrák Ströck alakulatától. Az U21-es féfriválogatott a visszavágón szoros meccsen kapott ki szlovén vetélytársától, így ellenfele kettős győzelemmel jutott tovább.

Férfiak. Negyeddöntő, visszavágó: SF SKK El Nino Praha (cseh)–Celldömölki VSE Swietelsky Wewalka 5-5 (Gavlas 3, Reitspies 1, Malek 0, a Gavlas, Reitspies páros 1, illetve Fazekas 2, Ecseki 2, Kosiba 1, a Fazekas, Ecseki páros 0). Továbbjutott: a Celldömölk 11-6-os összesítéssel. Alsóházi negyeddöntő, visszavágó: Magyarország U21–NTK KEMA Puconci (szlovén) 4-6 (Sabján 2, Kovács S. 1, Kovács G. 0, a Sabján, Kovács S. páros 1, illetve Roposa 2, Skraban 2, Sukic 2, a Roposa, Sukic páros 0). Továbbjutott: a Puconci 12-6-os összesítéssel.

Nők. Negyeddöntő, visszavágó: SVNÖ Ströck (osztrák)–Szekszárdi AC 7-0 (Madarász 2, Rakovac 2, Khetkauan 2, a Madarász, Khetkauan páros 1, illetve Szvitacs 0, Tóth K. 0, Madacki 0, a Szvitacs, Tóth K. páros 0). Továbbjutott: a Ströck 14-0-ás összesítéssel.

Go to top