1-moatsz header

A 2020-as World Tour-sorozat budapesti állomására február 18. és 23. között kerül sor, és a szokásoknak megfelelően ezúttal is várjuk rá az önkéntesek jelentkezését.

Kedves Sportbarátunk!

2019-ben nemzetközi tekintetben sportágunk központja Budapest volt, ezúton is köszönet mindazoknak, akik az ITTF World Tour, felnőtt egyéni világbajnokság és veterán Európa-bajnokság lebonyolításában idejüket és energiájukat nem kímélve közreműködtek.

A 2020-as év sem telik majd el azonban kiemelt hazai rendezésű világesemény nélkül, Budapest ismét házigazdája lesz az ITTF World Tour-sorozat egyik európai állomásának, mely a Német Nemzetközi Bajnokságot követi majd a sorban.

Ismét eljött tehát a lehetőség, hogy egy nagyszabású világesemény részese legyél. 2020 februárjában a sorozat második versenyeként tapasztalhatják meg a nézők a megújult látványvilágot, az új rendszerben működő versenysorozatot és annak hangulatát.

Jelentkezz önkéntes munkára, tapasztald meg közvetlen közelről az asztalitenisz-versenyek speciális légkörét, találkozz a nemzetközi élvonallal, amely a tokiói olimpiai érmekért is küzd majd.  

Hatalmas rendezvénytérrel, rengeteg versenyasztallal és magasabb színvonallal vár a
2020 ITTF World Tour Magyar Nemzetközi Bajnokság

Várjuk jelentkezéseteket!

A versenynek a tavalyi évhez hasonlóan is része lesz az úgynevezett multiball system, ahol a teniszhez hasonlóan labdaszedők segítségével válik gyorsabbá a játék. Komoly, valóban felelősségteljes munkához jutnak az ebben szerepet vállaló fiatalok, gyerekek, hiszen a verseny lebonyolítása és a világ legjobbjainak versenyzése szempontjából a feladat kulcsfontosságú. „Cserében" nagy élmény részesei lehetnek labdaszedőink, akik testközelből figyelhetik a sztárok játékát, közelről érezhetik át a küzdelmek során jelentkező feszültséget.

A szombati és vasárnapi versenynapra, tehát a torna legjobbjaival zajló végjátékára azok jelentkezése élvez majd elsőbbséget, akik a csütörtöki, vagy a pénteki játéknapon is közreműködnek.  

•    Multiball-labdaszedők
Versenynapok
(2020. február 20-21-22-23., csütörtök, péntek, szombat, vasárnap)
(csütörtökön 4 db versenyasztalon, pénteken 4 db, majd 2 db versenyasztalon, szombat és vasárnap 1 db versenyasztalon)
Várjuk jelentkezésedet a további pozíciókra is:
•    Versenyterem-felügyelet a játéktéren (8 fő)
•    Médiairodában közreműködés (2 fő)
•    Játékoskísérés a sajtó munkatársaihoz mérkőzések után (2 fő)
•    Versenyterem-beléptetés koordinálása (2 fő)
•    Versenybírói munkába való bekapcsolódás (Call Area) (2 fő)
•    Eredményközlés - live scoring program kezelése (2 fő –
    informatikai jártasság előny)
•    Labdaszedők koordinálása

Keressük a korábbi World Tour- rendezvények alatt már rutint szerzett, tapasztalattal rendelkezőket, de a lehetőség bárki előtt nyitva áll,
aki szeretne rendezvényszervezésben tapasztalatot szerezni, szakmai kapcsolatokra szert tenni vagy csak érdeklődik a sportág iránt.

Az esemény ideje: 2020.02.18. – 2020.02.23.

Az angol nyelvtudás feltétel a versenyterembe történő beléptetésnél, a versenybírói központban (Call Area) való munkánál, illetve az eredményközlő program kezelésénél!

Jelentkezésedet küldd a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre:
•    Név
•    Születési Dátum
•    Nyelvtudás
•    Napok, melyeket vállalni tudsz dátum szerint!
       (Egy nap két műszakból áll: 08:00 – 15:00+ebédet ; 15:00 – 22:00+vacsorát tartalmaz)

Közösségi szolgálat igazolási és iskolai kikérő igényedet kérlek, előre jelezd! Szállás biztosítására a szervezők részéről nincs lehetőség!

Dolgozzunk együtt egy sikeres rendezvényért!

Sportbaráti Üdvözlettel
Magyar Asztalitenisz Szövetség
Pannonsport Kft.

Go to top