2019-szudi-pergel-gala

Elkészült a World Tour idei nagydöntőjének sorsolása, Szudi Ádám és Pergel Szandra a tajvani Lin Jün-csü, Cseng I-csing kettőssel találkozik a vegyes párosok negyeddöntőjében.

Férfi és női egyesben, valamint férfi, női és vegyes párosban küzdenek meg egymással az idei évben legjobban teljesítők a kínai Csengcsouban. Minket az utóbbi versenyszám érdekel leginkább, hiszen a nyolc legjobb vegyes páros között ott van Szudi Ádám és Pergel Szandra kettőse is.

A világbajnoki címvédő Hszü Hszin, Liu Si-ven duó a mieink ágára került, ám csak az elődöntőben találkozhatnak velük. A negyeddöntőben a 18 éves, bal kezes Lin Jün-csü és a korábban Szekszárdon is légióskodó Cseng I-csing lesz Szudiék ellenfele. A két magyar számára talán az utóbbi évek legfontosabb mérkőzése lesz ez, ugyanis az elődöntőbe jutással egyúttal kvótát szereznének a jövő évi tokiói olimpiára.

Az 1 001 000 dollár összdíjazású World Tour-döntő december 12–15-ig tart. A magyar kettős negyeddöntős meccse magyar idő szerint csütörtök 6.40-kor kezdődik, ha nem lesz csúszás a programban.

ITTF WORLD TOUR GRAND FINALS, CSENGCSOU
VEGYES PÁROS
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (ÁGRAJZ SZERINT)
Wong, Doo (hongkongi)–Pistej, Balázová (szlovák)
Flore, Gasnier (francia)–Mizutani, Ito (japán)
Hszü Hszin, Liu Si-ven (kínai)–Cso De Szong, Sin Ju Bin (dél-koreai)
Szudi Ádám, Pergel Szandra–Lin Jün-csü, Cseng I-csing (tajvani)

Go to top