felegyi-gabor-fotitkar-2018-januar

Szeptember 16-tól nem Felegyi Gábor tölti be a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkári posztját, a sportágtól azonban nem szakad el, sőt: a nemzetközi szövetség alkalmazásában az asztalitenisz-világbajnokságokért lesz felelős.

Felegyi Gábor egészen pontosan az asztalitenisz-világbajnokságok projektmenedzsereként folytatja pályafutását az ITTF kötelékében, amit jelentős sportdiplomáciai sikernek tekinthetünk.

A sportvezető 2018. február 5-én vette át a MOATSZ főtitkári teendőit a leköszönő Paár Dávidtól, és az azóta eltelt másfél évben fontos szerepet játszott abban, hogy Magyarország idén a januári World Tour-versenynek, majd a világbajnokságnak és a veterán Európa-bajnokságnak is tökéletes házigazdája volt.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a budapesti világbajnokság után megkaptam ezt a lehetőséget, és így az ITTF újabb, prioritást élvező programjának lehetek a részese – idézi a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség honlapja Felegyi Gábort.Ez a pozíció hatalmas felelősséggel jár, hiszen a következő világbajnokságok kövezik ki a fejlődés útját a sportágunkban. Nagy várakozással tekintek az elé, hogy kulcsszerepet játszhatok ennek a nagyszerű eseménynek a fejlődésében és kibővítésében.”

A magyar szakember hivatalosan szeptember 16-án áll munkába új szerepkörében, amelyben teljes mértékben az asztalitenisz-világbajnokságok növekedésére és fejlődésére kell majd koncentrálnia.

Leendő utódja a MOATSZ főtitkári posztján egyelőre nem ismert.

Go to top