2019-hartbrich-leonie-guadalajara

Hartbrich Leonie az U21-esek versenyében az elődöntőig menetelt a spanyolországi Guadalajarában zajló ITTF Challenge-tornán.

Hartbrich a negyeddöntőben azzal az Audrey Zariffal találkozott, aki az előző körben Fehér Orsolyát búcsúztatta. Sikerült a nemes bosszú, a francia lány ezúttal csak egy játszmát nyert.

Az elődöntőben a hazai környezetben játszó Ana García volt az ellenfél, aki már keményebb diónak bizonyult. Hartbrich közel volt a döntő szett kiharcolásához, de végül 3:1-re alulmaradt.

A férfi párosok között első kiemeltként induló Ecseki Nándor és Szudi Ádám pénteken átugrotta az első akadályt, a szombati negyeddöntőben viszont kikapott a német Kilian Orttól és Dang Qiutól. Aranyosi Péter szövetségi kapitány szerint már az kisebb csoda, hogy a mieink legyőzték a nyolcaddöntős francia ellenfelüket, hiszen előtte Szudi az egyéni mérkőzésén erősen beütötte a kezét az asztalba, és utána már alig tudta megfogni az ütőt.

Szintén a legjobb nyolcig jutott Bálint Bernadett és Madarász Dóra kettőse. Őket a tajvani Huang Jü-ven és Li Jü-csun ejtette ki sima mérkőzésen.

SEAMASTER 2019 ITTF CHALLENGE, SPANISH OPEN
FÉRFI PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Ort, Qiu (német) 1:3 (–10, 8, –4, –9)

NŐI PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ
Bálint Bernadett, Madarász Dóra–Huang, Li (tajvani) 0:3 (–7, –6, –4)

U21 NŐI EGYES
NEGYEDDÖNTŐ
Hartbrich Leonie–Zarif (francia) 3:1 (10, 5, –8, 4)
ELŐDÖNTŐ
Hartbrich–García (spanyol) 1:3 (–3, 8, –7, –9)

Go to top