budapest-tudomanyos-konferencia

A 2019-es budapesti világbajnokságot megelőző napokban szintén a magyar főváros ad otthont a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség 16. tudományos kongresszusának. Íme, a legfontosabb határidők:

Az absztraktokat 2019. február 15., péntekig kell beküldeni, az absztraktok befogadási határideje március 15., péntek, a tanulmányok leadási határideje pedig április 19., péntek.

„A kongresszus a versenyképes asztalitenisz eredményeit lényegesen befolyásoló tényezőkre összpontosít, és a coaching, biomechanika, ergonómia, szakértői rendszer, erőnléti tesztelés, sérülések és megelőzésük, táplálkozás, fiziológia, pszichológia, rehabilitáció és képzés témakörével foglalkozik. A kongresszus új témája a magas szintű és szabadidős asztalitenisz-tevékenységek menedzselési szempontjai” – mondta Miran Kondric, az ITTF sporttudományi és orvosi bizottságának elnöke.

A leendő szerzők felkérést kapnak arra, hogy átfogó, eredeti kutatási anyagokat nyújtsanak be, amelyeket eddig semmilyen formában nem publikáltak.

További információkért forduljanak Paár Dávidhoz, a konferencia szervezőjéhez. (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A konferencia hivatalos honlapja ide kattintva érhető el.

Go to top