bsc

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC női asztalitenisz-csapata október 27-én, szombaton 17 órától játssza idei első hazai Bajnokok Ligája-mérkőzését, a francia Metz ellen. Az ellenfél Schreiner Yunli, Ding Yaping, Adina Diaconu és Carole Grundisch összeállításban érkezik.

A budaörsiek a BL-csoportjuk első mérkőzésén 3:0-s vereséget szenvedtek a címvédő horvát Dr. Casl otthonában. A Metz ellen sem vár sokkal könnyebb feladat a magyar csapatra, hiszen a franciák keretében is szerepel három ázsiai játékos.

A városi sportcsarnokban rendezendő BL-mérkőzés egy egész napos sportesemény záró programja lesz, október 27-én ugyanis sportnapot tart a Budaörsi Sport Club. A 10 órakor kezdődő rendezvényen résztvevők a klub sportolóinak és szakembereinek segítségével megismerkedhetnek és kipróbálhatják az egyesület mind a hét sportágát: asztalitenisz, atlétika, autó-motor sport, cselgáncs, karate, tenisz, úszás.

A nap folyamán különböző sportversenyek kerülnek megrendezésre, a sportcsarnok parkolójában az autó-motor sport kedvelői biztonságtechnikai bemutatót láthatnak, illetve lehetőség lesz a versenyautókat belülről is megcsodálni. A legkisebbek számára játszósarkot alakítanak ki, továbbá a gyerekek kisebb ajándékokra tehetnek szert. A rendezvény fő célja, hogy a jelenlévők sportosan, egészségesen töltsék el ezt a napot, bármennyi időt is töltsenek nálunk.

A sportnapon történő részvétel és a BL-mérkőzés megtekintése is ingyenes.

Go to top