budaors-2018

Pénteken a címvédő Dr. Casl vendégeként megkezdi szereplését a Bajnokok Ligájában az SH-ITB Budaörsi 2i SC női csapata.

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC 2003 óta képviselheti az egyesületünket, Budaörs városát és a magyar asztaliteniszt a nemzetközi kupákban, ezt kiemelten fontosnak tartjuk – áll a klub által kiadott sajótanyagban. Főleg az utóbbi években, hiszen a legnyomósabb oka annak, hogy sajnálatos módon elfogytak mellőlünk a nemzetközi kupákban induló magyar csapatok, az, hogy a szükséges anyagi és egyéb feltételeket nem TAO-s sportegyesületként évről évre nehezebb előteremteni.

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC csapata kizárólag magyar játékosokkal veszi fel a küzdelmet a hazai és nemzetközi porondon egyaránt, míg ellenfeleink számos idegenlégióssal állnak majd asztalhoz.

Különösen igaz ez az október 12-én, pénteken 14:00-kor Zágrábban lejátszásra kerülő első mérkőzésünkre, hiszen ellenfelünk, a Dr. Casl csapata nem kevesebb mint hat ázsiai éljátékossal rendelkezik, nem mellesleg ők a Bajnokok Ligája címvédői.

Csoportunkban még a francia Metz TT lesz az ellenfelünk, mely csapat pedig az ETTU kupa címvédője. Csapatunkra nehéz feladatok várnak, de Pergel Szandra, Fazekas Mária, Lovas Petra és Nagyváradi Mercédesz mindent el fognak követni a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Go to top