europai-sporthet

Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszonnyal közös levélben kérte meg a Magyar Asztalitenisz Szövetséget arra, hogy népszerűsítse az Európai Sporthetet.

Az Európai Sporthét nevű kezdeményezés 2018. szeptember 23-30. között zajlik majd, európai uniós kampányként a mozgás népszerűsítését kívánja támogatni. Az aktív, testmozgásban gazdag életmód számos előnnyel jár a magyar polgárok számára, pozitív hatásai mind az egyén, mind a közösség életében megmutatkoznak.

A kezdeményezés hazai koordinátoraként a Magyar Szabadidősport Szövetség törekszik e kampány hírét minél szélesebb körhöz eljuttatni részvételre buzdítva az érdeklődő szervezeteket. A szövetség tagszervezetei országszerte számos eseményt szerveznek, amelyekre szeretettel várják a sportolni vágyókat, ugyanakkor örömmel vennék, ha a magyar sportszervezetek, köztük a Magyar Asztalitenisz Szövetség és annak tagszervezetei szélesebb körben is aktív résztvevői lennének a kampánynak.

A tagszervezeteket arra kérik, hogy a szeptember 23-30. közötti szabadidősport-eseményeiket regisztrálják a Sporthét magyar nyelvű honlapján, használják a #BeActive szlogent, és juttassák el a sportolási lehetőségek hírét a sportszervezetek tagjai részére.

Az Európai Sporthétről további információk – beleértve az eseményregisztrációs felületet is – megtalálhatók a www.europaisporthet.hu oldalon.
A kampánnyal kapcsolatos kérdésekkel az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen vagy a (+36 1) 460 6815 telefonszámon lehet a Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársaihoz fordulni.

Go to top