linz-2017

A linzi World Tour-versenyen már nincs versenyben magyar játékos, a szlovéniai utánpótlástornán viszont még csak a csapatversenyek értek véget a mieink számára.

Linzben mindkét párosunkra ázsiai ellenfél várt a nyolcaddöntőben. Lakatos Tamásra és Majoros Bencére éppenséggel az első kiemelt japán Morizono, Osima kettős, amely 3:0-s győzelemmel érvényesítette a papírformát. Ecseki Nándor és Szudi Ádám egy hongkongi duóval vette fel a harcot, de csak részsikerig jutott. 1:1-es szettállásnál a harmadik játszmát nagy csatában (16:14-re) a hongkongiak nyerték meg, akik ezután behúzták a negyediket is.

A szlovéniai Otocecben a csapatversenyek második, egyben befejező napját rendezték csütörtökön. Mi csak a fiúknál voltunk érdekeltek, ott viszont három csapattal is. Az ifjúsági gárdánk (András Csaba, Molnár István, Juhász Patrik) 3:0-s vereséget szenvedett a negyeddöntőben Tajvantól, ám a simának tűnő végeredmény több mint csalóka. Nem elég ugyanis, hogy mindhárom mérkőzés 3:2 lett a tajvaniaknak, de az általuk nyert kilenc játszmából hét kétpontos különbséggel dőlt el, köztük mindhárom döntő játszma...

A serdülőknél az A-csapatunk (Both Olivér, Terék Norbert) a sikeres csoportküzdelmek után erőnyerőként egyből az elődöntőben találta magát, ott viszont sajnos a dél-koreaiak legjobbjaitól 3:1-re kikapott A B-csapatunkat (Ócsai Máté, Huzsvár Erik) a negyeddöntőben búcsúztatta egy ír és egy orosz fiú.

SEAMASTER 2017 ITTF WORLD TOUR PLATINUM, HYBIOME AUSTRIAN OPEN
FÉRFI PÁROS
NYOLCADDÖNTŐ
Lakatos, Majoros–Morizono, Osima (japán) 0:3 (–8, –7, 5)
Ecseki, Szudi–Ho, Wong (hongkongi) 1:3 (–3, 10, –14, –6)

 

2017 SLOVENIA JUNIOR & CADET OPEN, ITTF JUNIOR CIRCUIT
CSAPATVERSENY, SELEJTEZŐ
IFJÚSÁGI FIÚK
NEGYEDDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–TAJVAN 0:3
András–Feng Ji-hszin 2:3
Molnár I.–Taj Ming-vej 2:3
Juhász–Kao Min-csi 2:3

SERDÜLŐ FIÚK
NEGYEDDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG B–ÍR, OROSZ VEGYES CSAPAT 0:3
Ócsai–Anohin 2:3
Huzsvár–Cathcart 0:3
Ócsai, Huzsvár–Anohin, Cathcart 0:3

ELŐDÖNTŐ
MAGYARORSZÁG A–DÉL-KOREA A 1:3
Both–Oh Dzsun Szung 2:3
Terék–Pak Gju Hjon 0:3
Both, Terék–Oh Dzsun Szung, Pak Gju Hjon 3:2
Both–Pak Gju Hjon 0:3

Go to top