t2-plakat

Június 28-án megkezdődik a T2 Asia-Pacific elnevezésű, távol-keleti, meghívásos versenysorozat, európai és ázsiai sztárok, köztük Póta Georgina részvételével.

A több mint 1.75 millió dollár összdíjazású verseny során négy csapat küzd meg egymással hat fordulóban, majd jön a decemberi döntő. Tizenkét férfi és tizenkét női játékost hívtak meg, akiket a négy csapatkapitány (Csiang Csia-liang, Jörg Rosskopf, Jörgen Persson, Michael Maze) amolyan draftrendszerben választott be saját csapatába.

Mindegyik csapatban három nő és három férfi található, Póta Georginát a német férfiválogatott szövetségi kapitánya, Jörg Rosskopf választotta ki. Gina csapattársa lesz a németek klasszisa, Dimitrij Ovtcharov, a kínai Sang Kun, az angol Paul Drinkhall, korábbi páros társa, a román Elizabeta Samara, és a következő idényben a Szekszárdot erősítő tajvani Cseng I-csing.

A távol-keleti sorozatban különleges szabályok lesznek érvényben: a mérkőzések – amelyekben nem lesznek szünetek, csak térfélcserék – 24 percig fognak tartani, 11 pontig menő szettekkel, és ha az idő lejártakor döntetlen az állás, akkor egyetlen labdamenet dönt a győztes kilétéről.
A mérkőzéseket kevés néző előtt, egy malajziai tévéstúdióban rendezik, és internetes közvetítés mind a 228 találkozóról. Az első forduló mérkőzéseit itt lehet majd nézni.

CSIANG CSIA-LIANG CSAPATA
Vlagyimir Szamszonov Vu Jang
Csuang Csih-jüan Dzson Dzsi Hi
Harimoto Tomokazu Matilda Ekholm
   
JÖRG ROSSKOPF CSAPATA
Dimitrij Ovtcharov Póta Georgina
Sang Kun Elizabeta Samara
Paul Drinkhall Cseng I-csing
   
JÖRGEN PERSSON CSAPATA
Mizutani Dzsun Szőcs Bernadett
Dzsu Sze Hjuk Suthasini Sawettabut
Mattias Karlsson Ting Ning
   
MICHAEL MAZE CSAPATA
Timo Boll Feng Tian-vej
Csen Csien-an Jang He Un
Alekszandr Sibajev Hajata Hina
Go to top