tuske

A MOATSZ pénteki elnökségi ülése óta végleges a szövetségi kapitányok Európa-bajnokságra kijelölt kerete. Amint arról korábban hírt adtunk, a magyar színeket tizenkét asztaliteniszező képviseli, hét férfi és öt nő. A legfrissebb információk alapján már a párosok és vegyes párosok összetételét is közzétesszük.

Téglás Péter, női szövetségi kapitány, egyesben Póta Georginával, Lovas Petrával, Pergel Szandrával, Madarász Dórával és Nagyváradi Mercédesszel számolhat, míg a férfiaknál a Pattantyús Ádám, Kosiba Dániel, Lakatos Tamás, Szudi Ádám, Majoros Bence ötös állhat asztalhoz a Tüskecsarnokban.

Párosban a hölgyeknél Póta, a svéd Ekholmmal indul, akivel a cseh World Tour-versenyen nem találtak legyőzőre szeptember elején. Pergel Szandra Madarász Dórával, Lovas Petra a szlovák Eva Odorovával áll rajthoz az Eb-n. A férfiaknál, a korábbi ifjúsági Európa-bajnok Lakatos Tamás –Szudi Ádám páros, valamint az Ecseki-Majoros kettős képviselheti hazánkat.

Vegyes párosban három duónak szurkolhatunk majd. Póta Georgina a finn-magyar állampolgárságú Oláh Benedekkel, Szudi Ádám Pergel Szandrával, Nagy Krisztán pedig a horvát Andrea Pavlovics oldalán versenyezhet ebben a számban.

Go to top