ujitas

A Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség forradalmasítja a sportágat, a részletekről azonban csak közvetlenül az olimpia előtt, augusztus 4-én rántja le a leplet Rio de Janeiróban.

Az ITTF közleménye szerint történelmi nap lesz az asztalitenisz szempontjából 2016. augusztus 4-e. Ekkor mutatják be ugyanis a sportág új változatát. A helyszín a Német Olimpiai Bizottság riói központja lesz.

„Az ITTF rendkívül izgatott a sportág ezen új formájának bemutatása miatt – nyilatkozta Thomas Weikert ITTF-elnök. – Nagyon keményen dolgozunk ezen a programon, amely meggyőződésünk szerint fantasztikus kiegészítője lesz az ITTF családnak. Már alig várom, hogy augusztus 4-én nyilvánosságra hozhassuk a részleteket."

A konkrétumokra tehát még egy hónapot várni kell, azt azonban már tudni lehet, hogy új felszerelések és új szabályok is fontos szerepet kapnak a forradalmi újításban, a határok ledöntésében.

A nemzetközi szövetség ígérete szerint ez a fajta asztalitenisz új dimenziókat nyit meg, és ifjonti lelkesedéssel önti majd el a pingpongosokat.

Go to top