szloven-para

Pálos Péter az egyéni versenyszám után csapatban is ezüstérmes lett a para-asztaliteniszezők szlovéniai versenyén. Arlóy Zsófia szintén csapatban harmadikként végzett.

A 11. kategóriában a férfiaknál négy egység, köztük Pálos Péter és Andrij Navrockij nevezett a csapatversenyre. Mindegyik csapat játszott mindegyikkel, a magyar ukrán kettős az Eduardo Cuesta, Samuel Von Einem spanyol, ausztrál csapattól kikapott 2:1-re (Pálos megnyerte a saját egyes mérkőzését), francia és japán ellenfeleit viszont legyőzte, így másodikként zárt.

A nőknél a 8. kategóriában szintén négy csapat indult. Arlóy Zsófia a kanadai Stéphanie Chan oldalán egy győzelemmel és két vereséggel harmadik lett.

Major Endre az 1. kategóriában a kínai Kao Jen-minggel indult, de mindkét csoportellenfelüktől kikaptak 2:0-ra, ezzel befejezték szereplésüket.

Csonka András és Zborai Gyula a 8. kategóriában két győzelemmel és egy vereséggel csoportmásodikként jutott negyeddöntőbe, ott azonban 2:0-ra kikapott a későbbi győztes ukrán csapattól.

A 9. kategóriában Berecki Dezső és Retter Barnabás két ellenfelétől kikapott, egyet legyőzött, ezzel nem jutott tovább csoportjából.

A csapatverseny részletes eredményei itt találhatók.

Go to top