eb-palyazat-nyertes

A pályázatot elbíráló bizottság döntése szerint a Farkas Krisztián által készített mű lesz a 2016-os budapesti asztalitenisz Európa-bajnokság hivatalos logója.

A Magyar Asztalitenisz-szövetség idén januárban hirdetett pályázatot azzal a céllal, hogy kiválaszthassa a legjobb logót a hazai rendezésű Eb-re (2016. október 17-23.).

A közönségszavazás már februárban lezárult, nemrég pedig a szövetség döntött arról, hogy melyik logóval jelenik meg a kontinenstorna a print, online és elektronikus csatornákon.

„A MOATSZ honlapján láttam a kiírást, és mivel asztaliteniszezem, valamint tíz éve tervező-szerkesztőként és grafikusként dolgozom, úgy gondoltam, megméretem magam – mondta a pályázatot megnyerő Farkas Krisztián. – Az interneten kerestem egy alapot, amelyet aztán megpróbáltam összedolgozni a saját ötleteimmel. Két hétig foglalkoztam ezzel, ezalatt készítettem legalább négy-öt verziót. Nagy elismerés, hogy egy Európa-bajnokságra kiírt logópályázatot megnyertem. Biztos bekerül majd a portfoliómba."

eb-logo

Go to top