pergel 

A Budaörsi SC csapatai szeptemberben mindegyik mérkőzésüket megnyerték, és októberben is folytatnák remek sorozatukat. A szakosztály női együttese a hétvégén Spanyolországban a főtáblára jutásért küzd az ETTU-kupában.

A Budaörs immár háromszoros magyar bajnok női csapata az idényben eddig lejátszott öt mérkőzését mind megnyerte; az Extraligában az MTK (6:1), a Szekszárd II. csapata (6:4) és az Erdért (6:1) hajtott fejet a Pergel Szandra, Fazekas Mária, Peterman-Varga Tímea, Korda Kitty összetételű csapat előtt. Elkezdődött a Nemzetközi Klubcsapatok Szuperligája is, a Budaörs két idegenbeli győztes mérkőzésen van túl, 6:1 arányban nyert a 21 éven aluli szlovén válogatottal szemben, a cseh Breclavot pedig 6:2-re győzte le.

Az újabb erőpróbára Spanyolországba utaznak Fazekasék, a hétvégén az ETTU-kup-selejtező 2. csoportkörében szerepelnek, a cél a főtáblára jutás.
„A hibátlan szezonkezdetért elsősorban a játékosokat illeti a dicséret, mindegyik csapatunk kiválóan felkészült a bajnokságra – utalt arra Harczi Zsolt szakmai vezető, hogy a Budaörs férficsapatai is százszázalékosak még az idényben, a klub 15 mérkőzésen 15 győzelmet könyvelhetett el. – A szezon nagyon hosszú, de ezek az eredmények nagyban segíthetik mind a négy csapatunkat abban, hogy elérje az egyesület vezetése és a szakosztály vezetése által kitűzött célokat. A női csapatnál rendkívül fontos a két nemzetközi kupa, öröm a két idegenbeli győzelem a KSZL-ben, csapatunk erejét, felkészültségét pedig elegendőnek érzem ahhoz, hogy megszerezzük az ETTU-kupa-selejtezőtorna első két helyének valamelyikét, ami a főtáblára való jutást jelenti."

Az ETTU-kupában a házigazda Linares mellett a portugál GDD Toledos és az olasz USD Tennistavolo Zeus lesz a budaörsiek ellenfele.

ETTU-KUPA
NŐK
2. SELEJTEZŐKÖR, B-CSOPORT
A Budaörsi 2i SC programja:
Október 10.
1. kör, 12.00: Budaörsi 2i SC–Tecnigen LINARES (spanyol)
2. kör, 19:00: Budaörsi 2i SC–USD Tennistavolo Zeus (olasz)
Október 11.
3. kör, 10.00: Budaörsi 2i SC–GDD Toledos (portugál)

Go to top