ettu kupa vitsek ivan

A Floratom Szeged AC Probart rendezi az ETTU Kupa egyik selejtezőcsoportját. Az ETTU Kupa a második számú európai kupaküzdelemnek számít a Bajnokok Ligája után, nagyszabású nemzetközi esemény házigazdája lesz tehát augusztus 22-23-án a Floratom Szeged AC Probart. A Tisza-parti városban rendezik ugyanis az ETTU Kupa egyik selejtezőcsoportját.

A D jelű ötcsapatos csoport első kiemeltje az indiai és svéd játékost is soraiban tudó spanyol CD Tenis De Mesa Rivas, amely Európa egyik legerősebb bajnokságában az előző szezonban a hatodik helyen végzett.

Szintén jelentős játékerőt képvisel a sokszoros svájci bajnok, jelenleg is címvédő TTC Rio-Star Muttenz, amelyben egy kínai születésű játékos mellett a nankingi ifjúsági olimpiát megjárt játékos is szerepel.

Az előző szezonban a bajnoki rájátszásról hajszállal lemaradó, ötödik helyen végző szegediek mellett két török együttes, az előző szezon bronzérmese, az orosz és grúz játékossal megerősített ankarai Türk Telekom és a hetedik helyezett kocaeli Sarkuysan résztvevője a csoportnak.

Az ETTU Kupa október 10-11-én megrendezendő következő körébe a csoport első két helyezettje jut tovább. A szegedi együttes a nyár folyamán erősödött, hiszen Ausztriából szerződtette Magyar Lászlót, így a Vitsek, Gerold, Magyar, Lukács, Varga felállításban küzd hazai környezetben a továbbjutásért.

ETTU KUPA, SELEJTEZŐ, D-CSOPORT
A RÉSZLETES PROGRAM

augusztus 22. 1. kör 10 óra CD Tenis De Mesa Rivas (spanyol) - TTC Rio – Star Muttenz (svájci)
Türk Telekom Ankara Spor Kulübü (török) - Sarkuysan Spor Kulübü (török)

2. kör 14 óra Floratom Szeged AC Probart – Sarkuysan Spor Kulübü (török)
TTC Rio – Star Muttenz (svájci) – Türk Telekom Ankara Spor Kulübü (török)

3. kör 19 óra CD Tenis De Mesa Rivas (spanyol) - Sarkuysan Spor Kulübü (török)
Floratom Szeged AC Probart - Türk Telekom Ankara Spor Kulübü (török)

augusztus 23.4. kör 10 óra CD Tenis De Mesa Rivas (spanyol) - Floratom Szeged AC Probart
TTC Rio – Star Muttenz (svájci) - Sarkuysan Spor Kulübü (török)

5. kör 14 óra CD Tenis De Mesa Rivas (spanyol) - Türk Telekom Ankara Spor Kulübü (török)
Floratom Szeged AC Probart - TTC Rio – Star Muttenz (svájci)

Go to top