asztaliteniszezz-uj-weboldal-2020

Mintegy hat év után a Magyar Asztalitenisz Szövetség új honlapot indít. A megújítás nemcsak a web fejlődése miatt vált szükségessé, hanem azért is, mert szerettünk volna a versenysport mellett azok irányába is kommunikálni, akik alacsonyabb szinten űzik ezt a sportágat vagy akár még el sem kezdték.

A szövetség digitális médiája hatalmasat fejlődött 2014 óta. Az akkori weboldalon havi 10 új tartalmat olvashattak a látogatók, Facebook-oldalunknak 67 követője volt, a YouTube-csatornánk nem üzemelt, és Instagram-csatornánk sem volt – bár akkor még nem is lehetett volna. 2019-re havi legalább 30 tartalmat jelentettünk meg a weboldalunkon, közel 4500-as követőtáborunk van a Facebookon, a YouTube-csatornánk több mint 3 milliós nézettséget ért el, Instagram-csatornánk dinamikusan fejlődik, és közel egymilliós éves nézettséget hozott az M4 Sport csatornán a sportági magazinműsorunk.

Ebbe a fejlődésbe szeretnénk bekapcsolni az új weboldalunkat, mely a korábbi hírközlés mellett egyszerűbben elérhetővé teszi az eredményeket, dokumentumokat. Az eseménynaptár átláthatóbb és logikusabb elrendezésű lett amellett, hogy megmaradt a régi PDF verzió is. A menürendszert is egyszerűsítettük és újragondoltuk annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a rá vonatkozó, neki tetsző információkat.

Szeretnénk minél több sportszeretőt arra biztatni, hogy asztaliteniszezzen. Ennek érdekében a főoldalra gyűjtjük azoknak a helyszíneknek a listáját, ahol ki lehet próbálni ezt a sportot vagy akár rendszeresen játszhatnak különböző szinten.

Minél több embert buzdítunk arra, hogy asztaliteniszezzen. Ezért is választottunk új webcímet, az asztaliteniszezz.hu-t.

Az új oldal indításával a moatsz.hu oldalra már nem kerül új tartalom. Minden új információ az új portálon található meg, illetve minden hír és cikk visszamenőleg is elolvasható az asztaliteniszezz.hu oldalon.

Ide kattintva olvasható egy kis ismertető arról, hogy mi hol található az új honlapon.

Go to top