2019-godollo-csarnok

Ünnepélyes keretek között letették a gödöllői asztalitenisz-csarnok alapkövét. A helyi csapat a következő szezont már az új otthonában kezdheti meg.

Bartha Tibor, a Gödöllői Sport Klub asztelitenisz-szakosztályának vezetője az eseményen kiemelte, hogy a Magyar Asztalitenisz Szövetség, a sport iránt elkötelezett polgármester, Gémesi György, a Butterfly és a Gödöllői Sport Klub együttes erőfeszítéseinek köszönhetően épülhet fel az új csarnok. A falai a tervek szerint már karácsonykor állni fognak, a helyi pingpongcsapat pedig a következő szezontól itt játszhatja a mérkőzéseit.

„Azért lett ez a terület kijelölve az építkezés helyszíneként, mert az autópálya mellett van, egy kereskedelmi központtal szemben, tehát nagyon értékes területről beszélünk” – mondta Gémesi György polgármester, hozzátéve, hogy a következő öt évben az asztalitenisz-csarnok mellett építik fel az új gödöllői sportcsarnokot és az új vívótermet is.

Az alapkőletételen jelen volt a MOATSZ elnöke is, aki biztos benne, hogy a helyi önkormányzati háttérrel és a helyi klubvezetéssel sikeres projektnek bizonyul majd a csarnoképítés.

„Ebben a csarnokban nem lesz VIP-páholy, nem lesz nyitott jakuzzi, és sorolhatnám még, hogy mi nem lesz – hangzott el Nátrán Roland beszédében. – Lesz viszont egy olyan modern, kényelmes és biztonságos infrastruktúra, ahol gyerekek és felnőttek tudnak majd huszonegyedik századi körülmények között pingpongozni. Lesz egy olyan közeg, amelyben élsportolók, hobbisportolók és olyan, betegségeken átesett korábbi sportolók fognak pingpongozni, akiknek az asztalitenisz egyfajta rekreáció, és az egészséghez vezető utat jelenti.”

godollo-alapkoletetel

Go to top