2019-budaors

A Budaörsi SC asztalitenisz-szakosztálya szezonnyitó vacsora keretében díjazta az elmúlt időszak két kiemelkedő nemzetközi sikerében szerepet játszó sportolókat, edzőket, sportvezetőket, valamint a támogatókat és szponzorokat.

Az alábbiakban a klub sajtóanyaga olvasható:

A budaörsi női asztalitenisz-csapat tagjai ezen az estén vehették át a 2018–2019-es évadban bravúrosan megszerzett ETTU-kupa-bronzérmeket. Büszkék vagyunk arra, hogy egyesületünket, Budaörs városát és egyedüli nemzetközi kupában induló csapatként a magyar asztaliteniszt is képviselve érmet szereztünk Európa második legrangosabb kupasorozatában.

Az ünnepségen részt vett Wittinghoff Tamás polgármester, Bíró Gyula alpolgármester, Dr. Molnár Gábor pénzügyi bizottsági elnök és Szabó Zsolt szponzor, az SH-ITB Kft. vezetője is.

Közösen köszöntöttük Pergel Szandrát, aki a magyar válogatott tagjaként Európa-bajnoki bronzérmet szerzett a Franciaországban megrendezett csapat Európa-bajnokságon, és annak okán is, hogy 10 éve a Budaörsi Sport Club tagja.

A 2019–2020-as sportszezonban ismét a Bajnokok Ligájában indulhat az SH-ITB Budaörsi 2i SC. Ami a magyar bajnokságot illeti, csapatunk szeretné megszerezni történetének negyedik magyar bajnoki címét. A csapat sikeres szereplésének reményében leigazoltuk Surján Szabinát, aki vajdasági magyar sportoló, a tehetségét jól jelzi, hogy 19 éves kora ellenére stabil tagja a szerb válogatottnak.

Sportszakmai szempontból a szezon legizgalmasabb kérdése, hogy realizálódik-e Pergel Szandra kvalifikációs esélye a 2020-as tokiói olimpiára. Fontos feladatunknak tekintjük, hogy a jelenlegi helyzetben, amikor egyre nehezebb nem TAO támogatott klubként működni Magyarországon, sikeresek tudjunk lenni a hazai és a nemzetközi céljaink elérésében is.

Go to top