ferfi-ranglistaverseny-2018

Párosban a Jakab János, Molnár Krisztián duó nyerte meg a BVSC otthonában megrendezett I. osztályú felnőtt férfi ranglistaversenyt, és Molnár egyesben is döntőbe jutott, ott azonban kikapott Fazekas Pétertől.

A BVSC-s duónak elég volt három mérkőzést megnyernie az aranyéremhez, a döntőben 3:0-ra győzte le Do Phuong Nam és Magyar László kettősét. Jakab János szerint ezen a napon inkább társa húzta a szekerüket, bár ezt Molnár Krisztián udvariasan visszautasította.

Valami mégis lehetett benne, hiszen jó formája az egyéni versenyszámban is megmutatkozott, egészen a döntőig menetelt. Az elődöntőben a győri Lung Dánielt verte meg, aki a nap meglepetését okozva a nyolcaddöntőben kiejtette az első kiemelt Szita Mártont, aki így győzelem nélkül zárta a versenyt.

Volt azonban így is celldömölki játékos a fináléban, az alsó ágról ugyanis a második kiemelt Fazekas Péter ért oda a végső összecsapásra. Elmondása szerint az évek múlásával egyre nehezebben tudja magát úgy felspannolni az ilyen versenyeken, hogy már az első fordulóban „harapjon", ennek ellenére csak az elődöntőben és a döntőben vesztett egy-egy szettet Kriston Dániel, illetve Molnár ellen. A finálé azonban a 4:1-es végeredmény ellenére nem volt sima, hiszen Fazekas két szettet 13:11-re, egyet pedig 16:14-re nyert meg.

Az eredmények itt találhatók.

Go to top