herendi-eletmudij

A Magyar Edzők Társasága Mesteredzői Kollégiumának javaslatára Edzői Életműdíjat adományozott a BVSC asztalitenisz-szakosztályát vezető Herendi Ivánnak – olvasható a zuglói klubhonlapján.

A kiváló szakember a Testnevelési Egyetem hagyományos díjátadó ünnepségén vehette át az elismerését.

Herendi Iván a mérnöki hivatását váltotta edzői, sportvezetői tevékenységre. 1977 óta dolgozik a BVSC-ben utánpótlásedzőként, vezetőedzőként, szakosztály-igazgatóként és elnökként. Mint mondta, kettős érzésekkel vette át a díjat, amely egyrészt hatalmas megtiszteltetés számára, másrészt viszont az ilyen elismeréssel a pályafutásuk végén vagy azon túl lévő embereket szokták illetni, ő viszont még egyáltalán nem gondol a visszavonulásra.

„Tele vagyunk ambíciókkal, én magam is. Egy új fejezet elején járunk épp, szeretnénk például az új reménységeinket, András Csabát és Both Olivért az Extraligában szerepeltetni. Szóval vannak célok, nem érzem úgy, hogy a pályafutásom vége felé járnék" – mondta Herendi Iván.

A szakember kiemelte, hogy a díj egy közösséget illet meg, tulajdonképpen a BVSC-nél zajló munkát ismerték el vele, ezért köszönettel tartozik a szakosztály tagjainak.

Go to top