final-four-extra-liga-rajatszas-2017

Június 10-11-én Szigetszentmiklóson rendezik az Extraliga rájátszását, amellyel kapcsolatban körkérdést intéztünk a résztvevőkhöz.

Kérdéseink:

1. Hol tart a felkészülés a Final Fourra? Van-e sérült játékos vagy olyan nehézség, amely problémát okoz a felkészülésben?
2. Készülnek-e a szurkolók, a szimpatizánsok a csapat támogatására? Mit szeretnének nekik üzenni?
3. Mit várnak az elődöntőben? Húz-e valami váratlant az ellenfél?
4. Mi az elvárás a csapattal szemben?

A következő válaszokat kaptuk:

PTE PEAC-KALO MÉH, OROSZ GÁBOR, CSAPATVEZETŐ
1. Szerencsére mindenki egészséges, komplett csapattal, izgatottan várjuk a Final Fourt. Játékosaink egész évben, csakúgy, mint Nagy Krisztián a világbajnokságon, kiváló formának örvendenek, úgyhogy bizakodóak vagyunk.
2. Az elmúlt évekhez képest, most kisebb létszámú, de hasonlóan lelkes szurkolótábor fogja elkísérni a csapatot, remélhetőleg ez semmilyen hátrányt nem jelent majd. Nyilván a szurkolók is győzelmet várnak, de ha látják a srácokon, hogy mindent megtesznek, akkor azzal már mindenki elégedett lesz. Szerencsére ezzel sosem volt gond.
3. Jól ismerjük a Szeged gárdáját, kiváló játékosok alkotják. Úgy gondoljuk, találkoztak már a felek annyiszor, hogy nagyon sok váratlan dolog nem fog történni. Bízunk benne, ha szoros csatában is, de csakúgy, mint az alapszakaszban, győzni fog a csapat.
4. Háromszor lettünk ezüstérmesek zsinórban, úgyhogy most már kizárólag a bajnoki címmel lennénk elégedettek. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy ez korántsem lesz egyszerű, hiszen mindenki hasonló céllal érkezik Szigetszentmiklósra. Az, hogy mi nyertük az alapszakaszt, és oda-vissza megvertük a sokszoros címvédő Celldömölk csapatát, még nem sokat jelent, de bizakodásra feltétlenül adhat okot. Az eddigi évek tapasztalatai alapján tudjuk, hogy minél nagyobb a tét, annál jobban játszanak ellenfeleink, és mivel közel azonos szintű játékosok alkotják a négyes döntő mezőnyét, a pillanatnyi forma dönthet, de nagyon bízunk benne, hogy végre egyszer nálunk állnak össze a dolgok, és ezúttal a szerencse is mellénk áll. Egyértelmű célunk a bajnoki cím elhódítása!

CELLDÖMÖLKI VSE-SWIETELSKY, LÓRÁNTFY TIBOR
1. A felkészülésünk jól halad, szerencsére nincs sérült a csapatban.
2. Készülünk mindkét napra szurkolók, kisbusszal és személygépkocsikkal indulunk.
3-4. Győzelmet várunk természetesen.

BUDAÖRSI SPORT CLUB, SOMLYÓ GERGŐ, ELNÖK
1. A Budaörsi 2i SC felkészülése a tervek szerint halad, mindenki egészséges. Pergel Szandra a héten a világbajnokságon vesz részt, a csapat többi tagja itthon készül. A felkészülés utolsó hetében, június 7-én, szerdán csapatunk nemzetközi mérkőzést játszik a cseh Gumotex Breclav csapatával, a cél a Klubcsapatok Szuperligájának bronzérme.
2. Reméljük, hogy minél több budaörsi eljön szurkolni a csapatnak, és egy végletekig küzdő csapatot látnak majd.
3. Szoros küzdelemre számítunk az elődöntőben, az alapszakaszban egyszer sikerült megvernünk a Postás SE-t (a tavaszi mérkőzés döntetlennel zárult), valószínűleg a játékosok pillanatnyi formája fog dönteni.
4. A vezetőség elvárása a csapattól, hogy érmet nyerjen! Persze a vezetők, az edzők és a játékosok is szeretnének bajnoki döntőt játszani vasárnap.

POSTÁS SE, ROSTÁS GÁBOR, KORÁBBI ELNÖK
1. Minden játékos harcra készen áll!
2. Nem tudok különösebb fan clubról.
3. A legváratlanabb az ellenfél részéről – viccesen persze –, ha legyőz bennünket. :)
4. 1-2. hely.

ERDÉRT SE, HEPKE JOHANNA, JÁTÉKOS
1. Nem hátráltatja sérülés a felkészülést, viszont sajnos nem tudunk közösen edzeni. Ambrus Krisztina a világbajnokságon szerepelt, a többi játékos pedig külön-külön készül.
2. Fő szurkolóink az ERDÉRT SE labdarúgócsapatának játékosai lesznek, illetve a családtagjaink, barátaink, rokonok. Reméljük, hogy szép számban megjelennek majd a lelátón. Örülünk neki, hogy egyszerre vannak a férfi és a női mérkőzések, mert ez fokozza a hangulatot.
3. Meg szeretnénk nehezíteni az ellenfél dolgát. A Szekszárd AC toronymagas esélyese a bajnoki címnek. Küzdeni fogunk és mindent megteszünk, hogy szoros legyen a mérkőzés.
4. Az előzetes elvárásunk az volt a bajnoki szezonban, hogy bejussunk a Final Fourba és ott hozzuk ki magunkból a maximumot. A papírforma alapján a 4. hely reális. Elégedettek vagyunk, hogy simán bejutottunk a rájátszásba és reméljük, hogy nagyon jó és szoros meccseket fogunk játszani.

EXTRALIGA
A NÉGYES DÖNTŐ PROGRAMJA
Június 10., szombat
Elődöntő
Férfiak

PTE PEAC-Kalo Méh–Floratom Szeged AC Probart 10.00
Celldömölki VSE-Swietelsky–Szerva ASE Szécsény 15.00
Nők
Szekszárd AC– Budapesti Erdért  SE 10.00
Budaörsi 2i SC–Postás SE 15.00
Június 11., vasárnap
bronzmérkőzések 10.00
döntők 15.00

A PÉNZDÍJAK
Az Extraliga rájátszásának győztese: 750 000 forint
2. helyezettje: 375 000 forint
3. helyezettje: 250 000 forint
4. helyezettje: 125 000 forint

Go to top