gcs2015

Már csak 15 nap van a Generációk Csatája 2015-ös rendezvényéig, amelyet minden résztvevő nagyon vár.

„Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy Jan-Ove Waldnerrel, Jean-Michel Saive-vel és Klampár Tiborral egy rendezvényen szerepelhetünk. Nagyon örültem a meghívásnak, és megpróbálok helytállni" – mondta Bruckner Máté.

A szolnoki Molnár István Patrik mindenképp ott akar lenni a gálán, már csak azért is, mert Waldner az egyik példaképe. A szintén ifjúsági-vb-résztvevő Timafalvi Gergő már látta játszani a belga Saive-et, Waldnert pedig egyszerűen csak zseninek tartja.

Az egri Banok Tamás ki nem hagyná a Generációk Csatáját, már csak azért sem, mert nagyon sokat lehet tanulni az ilyen legendáktól.

„Jó ötletnek tartom, hogy évente megszerveznek egy ilyen rendezvényt, mert ez felpezsdíti a pingpongéletet, újjáéled a sportág" – mondta a BVSC-s Kovács Sebestyén.

Nemcsak a fiatal játékosok várják a december 20-ig gálát, hanem Téglás Péter is. Női szövetségi kapitányunk szerint a jövő évi hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt különösen jól jön minden reklám, amely az asztaliteniszre irányítja a figyelmet.

„A pingpong ünnepe lesz, bízom benne, hogy megint telt házat vonz az esemény" – tette hozzá Téglás Péter.

Ha valaki még nem vette volna meg a jegyét, itt megteheti.

Go to top