arloy-zsofia

A Magyar Paralimpiai Bizottság elnöksége egyhangú szavazattal választotta meg az MPB Sportolói Bizottságának tagjait. A bizottság elnöke Arlóy Zsófia paralimpikon asztaliteniszező lett.

„A Sportolói Bizottság célja a Magyar Paralimpiai Bizottság és a hazai paralimpiai mozgalom munkájának sportolói oldalról történő támogatása, egyfajta »hídszerepet« töltünk tehát be az MPB és a sportolók között – adott tájékoztatást az elnökké választott Arlóy Zsófia, aki a terveiről is beszámolt. – Mindenekelőtt szeretném élővé és aktívvá tenni a bizottságot. A konkrét irányvonalakról a közeljövőben egyeztetünk a tagokkal.”

A riói paralimpián részt vevő pingpongosunk remek sportemberekből álló társaságot vezethet.

„Bevallom, nagyon meglepődtem a felkérésen, ugyanakkor jó érzés volt megtapasztalni a felém, felénk áradó bizalmat – folytatta Arlóy Zsófia. – Külön öröm számomra, hogy olyan fantasztikus sportolókkal tehetek valamit a parasportért, mint Dani Gyöngyi paralimpiai ezüst- és bronzérmes vívó, Csuri Ferenc paralimpikon úszó, Németh Roland paralimpikon teniszező és Tunkel Nándor paralimpiai bronzérmes erőemelő.”

Az említett sportolók az MPB Sportolói Bizottságának tagjai.

Arlóy Zsófia új megbízatásához a Magyar Asztalitenisz-szövetség is gratulál és sok sikert kíván!

Go to top