natran-roland-a-paralimpiai-bizottsag-elnoksegeben

Nátrán Rolandot, a Magyar Asztalitenisz-szövetség elnökét a köztestületté alakuló Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnökségi tagjává választották.

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) a 2016. december 12-i nyilvános közgyűlésén a sporttörvény módosításának megfelelően módosította az alapszabályát és köztestületté alakult. A tisztújításon a küldöttek 25 szavazattal Szabó Lászlót, az MPB elnökét választották a szervezet elnökének további négy évre, Deutsch Tamás alelnök is folytatja munkáját.

Megválasztották a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület elnökségi tagjait is, köztük Nátrán Rolandot.

„Örömmel vállaltam a megtisztelő feladatot, hiszen a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület elnökségében képviselhetem a para-asztaliteniszt, és meggyőződésem, hogy az újjáalakult szervezet, amely eddig rendkívüli eredményeket ért el, még rengeteg sikert és meglepetést fog okozni az egész magyar parasport területén” – nyilatkozta a MOATSZ elnöke.

A nyilvános közgyűlésen Szabó Tünde sportért felelős államtitkár méltatta a Magyar Paralimpiai Bizottság munkáját. Az államtitkár jelezte, hogy a kormány eddig is és ezután is minden segítséget megad a fogyatékos sport fejlesztéséhez.

A Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület a jövőben a teljes magyar fogyatékos sport képviseletéért és irányításáért lesz felelős, immáron 33 tagszervezettel és új logóval folytatja a fogyatékos sport fejlesztésének koordinációját.

Go to top