sopron-celldomolk

A Turris SE 6:1-re kikapott hazai pályán a Celldömölktől a férfi Extraliga legutóbbi fordulójában, ám a soproni csapatnál ezzel együtt volt ok az örömre, hiszen már a felújított csarnokában fogadhatta a címvédőt.

Az utóbbi hónapokban közel 12 millió forintos beruházás során megújult a soproni Turris SE csarnokának teljes villamossági rendszere és világítása, új sportpadlót fektettek le, továbbá teljes festésen esett át a létesítmény.

A felújítást a klub szülői közösségének és támogatóinak önzetlen, aktív részvételével valósították meg.

„Ez a minta arra, hogy egy ilyen ügy érdekében érdemes összefogni. Nem mindegy, milyen körülmények között játszanak a sportolók, az eredményeik ettől is függenek" – mondta dr. Fodor Tamás, a kivitelezéshez másfél millió forintos támogatást nyújtó Sopron város polgármestere.

Az ünnepélyes átadó után már a játékosoké volt a főszerep. A legutóbbi hat bajnoki kiírást megnyerő Celldömölk 6:1-re győzött, ám a hazaiaknak nem volt miért szégyenkezniük.

„A jobb csapat nyert, megérdemelten. Annak örülök, hogy sikerült mérkőzést nyernünk, és az elvesztett találkozókon is helytálltak a srácok, a legjobbjukhoz közeli teljesítményt nyújtottak, ezért elégedett vagyok a látottakkal" – értékelt dr. Paár Dávid, a Turris SE vezetőedzője.

Go to top