wsuf

Diplomát szeretnél, de nem érted el a ponthatárt, régen érettségiztél és eddig nem tudtad megkezdeni felsőfokú tanulmányaidat vagy úgy érzed, csak most jött el erre az idő? Van megoldás!

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola és az Atalanta Oktatási Kft. komplex képzési szolgáltatást és méltányos felvételi folyamatot kínál a Magyar Asztalitenisz-szövetség valamennyi érintett sportolója és családtagja számára. Meghatározott keretek között lehetőséget biztosítanak egyéni tanrend kialakítására, így az aktív sporttevékenység és a tanulás közötti összhang könnyebben megteremthető.

Nem kell jövő szeptemberig várni, hiszen 2016 februárjában keresztféléves főiskolai képzés indul. A meghirdetett szakokra 2015. novemberétől lehet jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a www.wsuf.hu/intezeteink/john-henry-newman-intezet honlap címen vagy a 06/30 994-32-08-as telefonszámon.

A Wekerle Sándor Üzleti Főiskola és az Atalanta Oktatási Kft. komplex képzési szolgáltatással áll megbízói rendelkezésére.

Ø Tréningek

o Felsővezetői

o Középvezetői

o Menedzser tréningek

o Szakmai, ill. készség- és képességfejlesztő tréningek

o Alkalmazotti képzések

o Coaching

Ø Nyelvi képzések

o Általános nyelvi tanfolyamok - Generally speaking

o Vegyes (jelenléti és online) angol nyelvi kurzusok - Blended learning

o Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok - For testing purposes

o Nyelvvizsgaközpont

o Munkahelyi angol és német nyelvi tanfolyamok - Talking shop

Ø Alkalmazotti szakmai képzések

Ø OKJ-s képzések

Ø Főiskolai oktatás

Go to top