edzotabor-linz

Legjobb női játékosaink közül négyen Linzben edzőtáboroztak a héten, mégpedig kiváló játékerőt képviselő partnerekkel együtt.

Póta Georgina, Pergel Szandra, Ambrus Krisztina és Nagyváradi Mercédesz vasárnaptól péntekig edzőtáborozott Linzben az osztrák és a cseh csapattal. Madarász Dóra a vállsérülése után csak a héten kezdett újra edzeni, így ő nem utazott a többiekkel. Meghívott játékosként Bélint Bernadett is részt vett az edzéssorozaton.

Ausztriát Liu Jia és Sofia Polcanova képviselte az edzőtáborban, Csehországot Iveta Vacenovská, Hana Matelová, Katerina Cechová és Katerina Tomanovská, de ott volt az osztrák válogatott Amelie Solja, a Linzben légióskodó román Camelia Postoaca, a sepsiszentgyörgyi születésű Bálint Bernadett, két kínai asztaliteniszező (az egyik védő), valamint a szintén kínai, ám már brazil színekben versenyző Gui Lin is.

A teremben tehát 16 nemzetközi szintű pingpongos készült egymást segítve. Téglás Péter szövetségi kapitány szerint ez nagy előny a mieinknek is, mivel az az ideális, ha női játékosaink jobb társakkal gyakorolhatnak.

Go to top