cvse-kituntetes

Vas Megye Közgyűlése Elnökének Emlékplakettjét vehették át a CVSE Swietelsky Wewalka asztaliteniszezői a celldömölki polgármesteri hivatal tanácstermében.

A Celldömölk idén sorozatban hatodszor nyerte meg a férfi Extraligát, ezúttal is veretlenül (a döntőben 6:2-re nyert a Pécs ellen a Fazekas Péter, Ecseki Nándor, Kosiba Dániel összetételű trió). Az újabb bajnoki cím után a város polgármesteri hivatalába voltak hivatalosak a csapat tagjai, akik megkapták a Vas Megye Közgyűlése Elnökének Emlékplakettjét.

„Ilyen díjat még nem kaptam. Régebbről van jó tanuló, jó sportoló és kiváló tanuló, kiváló sportoló állami díjam. Természetesen jó érzés, amikor elismerik a teljesítményedet. Látod, hogy figyelnek rád és drukkolnak, hogy még sikeresebb legyél" – mondta a kitüntetésről Fazekas Péter.

A köszöntők után elbúcsúztatták Kosiba Dánielt, aki Linzben folytatja pályafutását, egyben köszöntötték Lindner Ádámot, aki már volt a csapat tagja – olvasható az infocelldomolk.hu beszámolójában. A hivatalos ceremónia után a jó hangulatú összejövetel közös vacsorával és beszélgetéssel ért véget.

Go to top