A Magyar Sport Házában megtartotta első ülését a MOATSZ néhány napja megalakult média- és kommunikációs bizottsága. A megbeszélésen a résztvevők egyetértettek abban: az előrelépéshez, a sportág korábbi népszerűsítésének megközelítéséhez elengedhetetlen a nagyobb sajtónyilvánosság.

 

 

A média- és kommunikációs bizottság (vezetője: Bruckner Gábor, tagjai: Lódi Renáta, Mura László, Péli László, Suba Kata, Szűcs Miklós, Virányi Zsolt) alakuló ülésén részt vett Pósfai Gábor, a MOATSZ szakmai alelnöke, s a másfél órás tanácskozáson világossá vált: a kommunikáció területén (is) rengeteg a tennivaló a sportágban. Megállapodás született arról, hogy a jövőben a sajtó kiszolgálása prioritást kap a feladatok között, s július hetedikétől hetente hírlevelek készülnek a szövetségi, sportági információkból részint a médiumok, részint a szakosztályok számára.

 

 

A megbeszélésen szó esett a jövő évi felnőtt Európa-bajnokság megrendezésére benyújtott magyar pályázatról, melynek prezentációját július 18-án az ifjúsági és serdülő Eb helyszínén, az olaszországi Riva del Gardában tartja Nátrán Roland elnök, Pósfai Gábor és Dr. Stocker Miklós. Ide kapcsolódó hír, hogy az alelnökkel ebben a témában, valamint a szövetség közeljövőt érintő terveiről interjú hangzik el július 1-jén, kedden a Kossuth Rádióban a 19 óra 7 perckor kezdődő Sportvilág című magazinműsorban.  (Az adás az elhangzása után letölthető lesz a www.radio.hu című weboldalról, a Hangtár menüpontból.)

Go to top