Közép-Dunántúli Régiós Újonc Asztalitenisz Bajnokság – 2017

1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a régió újonc korosztályos versenyzői számára. Az U13-as és az U11-es korosztályban országos ranglista pontot szerzése.

2. A verseny helye és ideje: Fekete Lajos Általános Iskola Tornatereme, 2834 Tardos, Rákóczi utca 7. 2017. szeptember 16. (szombat)

3. A verseny rendezője: MOATSZ Közép-Dunántúli régiója és a Tardosi Hegylakók SE

 4. Versenybíróság: Főbíró: Pad Ágoston, főbíró-helyettes: Árendás Márk

5. A verseny résztvevői: Kizárólag a Közép-Dunántúli régió (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye) sportegyesületeiben teljes körű, vagy egyéni versenyzési engedéllyel (érvényes sportorvosi engedély) rendelkező újonc versenyzők, akiknek a nevezése időben beérkezik, és a nevezési díjat befizetik. Az U-11-es kategóriában nem igazolt versenyzőknek külön versenyt rendezünk, amelyen az egyesületek elindíthatják a még nem igazolt gyerekeket is, illetve az SLT programból már az egyesületeknél sportoló diákokat is. A nem igazoltaknak szóló versenyszámban, értelemszerűen nem lehet ranglista pontot szerezni! Az U-11-es versenyszámokban a 2006-ban, vagy később született gyerekek indulhatnak.

6. Versenyszámok, időrend:

10.00: U11 fiú és leány egyéni igazolt versenyzők számára (U-11-es ranglistába számít) és U11 fiú és leány egyéni verseny nem igazolt versenyzők számára

nem korábban, mint 13.00 :U13 leány és fiú egyes

7. A verseny lebonyolítása: Az egyéni versenyszámok csoportos, vagy csoportos selejtező – kieséses főtábla rendszerben kerülnek lebonyolításra. Minden mérkőzés három nyert játszmáig tart. A harmadik helyért nem kell játszani. Az egyes versenyszámok minimum 3 fő nevezése esetén kerülnek megrendezésre. A nem igazoltaknak szóló versenyszámot kevés nevező esetén összevontan (fiú-lány) is meg lehet rendezni. Az egyes versenyszámok kezdése, a nevezők létszámától függően alakul, a megadott időrend szerint.

 8. Nevezés, sorsolás:

-A nevezéseket Árendás Márk részére, e-mail-ben kell megküldeni. Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Nevezések beérkezésének határideje: 2017. szeptember 14. (csütörtök) 24.00

-A később érkezett nevezéseket nem tudjuk figyelembe venni. A helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

-Nevezési díj: 500 Ft/fő/versenyszám

-Sorsolás: 2017. szeptember 15. (péntek)

 9. Díjazás: A versenyszámok 1-3. helyezettjei díjazásban részesülnek.

 10. Egyéb:

 - A verseny 8 db TIBHAR asztalon, JOOLA Flash versenylabdákkal kerül megrendezésre.

 - Az öltözőben hagyott értékekért a rendezőség felelősséget nem vállal.

- A játékosok első versenyszámuk megkezdése előtt jelentkezni tartoznak a versenybíróságnál. A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai az irányadók.

Tardos, 2017. szeptember 1.

Készítette: Árendás Márk KEM-ATSZ elnök, versenybíró-helyettes

Jóváhagyta: Pad Ágoston régióvezető, versenybíró

adobe-pdf

Versenykiírás

Go to top