KELET- MAGYARORSZÁG  2017. ÉVI  FELNŐTT  ÉS  IFJÚSÁGI TERÜLETI II. OSZTÁLYÚ  RANGLISTA  VERSENYE   
 
1. A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenylehetőség biztosítása, ranglista pont szerzése területi szintű versenyen.
2. A verseny időpontja:  2017. szeptember 09-10.
                                   Helyszín: Karcag, Városi Sportcsarnok (József Attila u. 1.) 
3. A verseny rendezője:  Kováts DSE Karcag és a Magyar Asztalitenisz Szövetség 
4. Versenybíróság:   Főbíró: Hajdú István   
5. A verseny résztvevői: A versenyen részt vehetnek mindazon versenyzők, akik érvényes, teljes körű, vagy egyéni versenyzési engedéllyel rendelkeznek, a nevezésük időben megérkezik, és a nevezési díjat befizetik.                        
6. Versenyszámok:   szeptember 09. (szombat)           10.00  ifjúsági fiú és leány páros (1999.01.01.-én és utána születetteknek)
                                                                               12.00  ifjúsági fiú és leány egyes 
                                 szeptember 10. (vasárnap)       10.00  férfi és női  páros
                                                                               12.00  férfi és női egyes           
 
7. A verseny lebonyolítása: A versenyszámok csoportos rendszerben kerülnek lebonyolításra. A csoportok első és második helyezettjei jutnak a főtáblára, ahol a verseny kieséses rendszerben folytatódik. Minden mérkőzés három nyert játszmáig tart. Az ifjúsági versenyszámokban az 1-8. hely kijátszásra kerül. 
 
8. Nevezés, sorsolás:  A nevezések beérkezésének határideje: 2017. szeptember 06. (szerda)  Nevezni kizárólag elektronikus úton a http://nevezes.moatsz.hu oldalon keresztül „online” módon lehet. Az „online nevező rendszer”-rel kapcsolatos probléma esetén a MOATSZ irodától (Dobák Tamástól) lehet segítséget kérni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A nem online módon leadott nevezéseket nem tudjuk figyelembe venni, valamint a határidőig be nem érkezett nevezéseket figyelmen kívül hagyjuk.        
 
Nevezési díj:  Felnőtt egyes 1000 Ft/fő,    páros 500 Ft/fő           Ifjúsági egyes   800 Ft/fő,   páros 400 Ft/fő 
 
Sorsolás: 2017. szeptember 08-án (péntek) 17.00 órakor. Kiegészítés: Az azonos időpontban, de két helyszínen megrendezésre kerülő, nyílt területi versenyekre, csak az egyik versenyre lehet nevezést elküldeni. Azokat a versenyzőket, akik mindkét helyre elküldték a nevezésüket, nem sorsolják be az adott versenyen. (kizárás)  A Kelet-Magyarországi területi ranglista versenyre a Duna vonalától keletre eső egyesületek,  a Nyugat-Magyarországi területi ranglista versenyre a Duna vonalától nyugatra eső egyesületek nevezhetnek. 
 
A nevezések lezárását követően, a nevezési listák, a MOATSZ honlapra felkerülnek. Benevezett versenyző távolmaradása esetén, nevezési díjat nem fizetőkre, a MOATSZ jelenlegi szabályzata érvényes. (Szabálykönyv 6.1.6. pontja) 
 
9. Díjazás: A versenyszámok győztesei kupa és érem, a II – III. helyezettjei érem díjazásban részesülnek. 
 
10. Egyebek:   -   A verseny 16 asztalon, JOOLA Flash 40+ (műanyag) versenylabdákkal kerül megrendezésre.    -   Az öltözőkben hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.    -   A játékosok első versenyszámuk megkezdése előtt 30 perccel kötelesek jelentkezni a versenybíróságnál   -  Akinek a MOATSZ nyilvántartó rendszerében nem szerepel a sportorvosi érvényességi dátuma, az köteles a versenybíróságnak bemutatni sportorvosi vizsgálatának érvényességét.    -   Valamennyi itt nem szabályozott kérdésben a MOATSZ versenyszabályai az irányadóak. 
 
Jóváhagyta:  
Kékedi Tibor       Dr. Paár Dávid JVB elnöke      főtitkár
 
adobe-pdf
 
Go to top