plakat11moatsz

Már csak 4 nap van hátra a nevezési határidőből!

 

Igazán különleges eseményre készülnek a Kopogós Európa-bajnokság szervezői. Mint ismeretes, a verseny jövő hét végén, november 25-26.-án első alkalommal kerül megrendezésre.
A kontinensviadalt két helyszínen bonylítják, a páros érkőzések és az egyéni csoportok, majd a főtábla a negyeddöntőkig a Marczibányi téri Ormai László Asztalitenisz-csarnokban, a legjobb 8-tól pedig Budapest ismert szórakozóhelyén a népligetben található Liget Clubban. Utóbbira a szokottnál is nagyobb hangsúlyt fektetnek a szervezők, mivel pingpong esemény most lesz először szórakozóhelyen. Elmondásuk szerint a szó szoros értelmében nagy bulira készülnek, a verseny ideje alatt konferanszié és DJ is fogja szórakoztatni a közönséget. Fényeffektekben sem lesz hiány, lévén a szórakozóhely fénytechnikai adottságainak. A verseny végeztével pedig hatalmas afterparty veszi kezdetét.

Mi sem mutatja jobban a nagyfokú érdeklődést, minthogy eddig a magyar nevezőkön kívül már 14 országból jelentkeztek játékosok. Mivel már csak 4 nap van hátra a nevezési határidőből, ami november 20-a éjfélkor jár le, ezért aki szeretne részt venni az első Kopogós Európa-bajnokságon, az a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tud nevezni. Ezen az email címen lehet további információkat és kérni.

Mit nyer, aki elindul a versenyen? Először is ő lehet az újkori kopogós pingpong történetének első Európa-bajnoka! Részese lehet egy egyedülálló és különleges nemzetközi eseménynek, a versenyen összemérheti tudását számos más európai játékoséval.
Nem utolsó sorban pedig, akinek sikerül bejutnia az EB-n a legjobb 4 közé, az kvalifikálja magát a 2018. január 27-28-án Londonban megrendezésre kerülő Kopogós világbajnokságra, ahol az összdíjazás 100,000$. Ha ott valaki csak egy mérkőzést is nyert, máris 500$ üti a markát.

Az EB lebonyolítási menetrendje: Ormai László Asztalitenisz-csarnok (8 asztal), Liget Club (1 center asztal)

November 26. szombat 
                                        9:00 páros (kieséses rendszer)

                                      12:00 egyes (4 fős csoportok, a csoport első 3 helyezettje továbbjut a főtáblára. Minden mérkőzés 3 nyert szettig tart.)

November 27. vasárnap
                                       10:00 Főtábla mérkőzések a legjobb 8-ig

                                       16:30 Nyegyeddöntők, elődöntők és döntő

Go to top