Idén lenne 100 éves Gál Károly, aki évtizedeken keresztül volt a veszprémi asztalitenisz közösségének közismert és elismert szereplője. Mind játékosként, mind edzőként, majd versenybíróként 35 éven keresztül szívvel-lélekkel segítette a helyi sportélet eme szegmensét. Az egykori úttörőházban több száz gyerekkel ismertette és szerettette meg ezt a szép játékot, amely munkáját még életében Veszprém Város Sportjáért érdeméremmel jutalmazták. Olyan játékosok kerültek ki keze alól, mint pl. Felleg Gábor, aki nemcsak többszörös megyei bajnok, hanem asztaliteniszedző is lett. Századik születésnapján, ez év április 23-án, vasárnap emlékversenyt rendezünk tiszteletére, melynek rangját emeli, hogy fia, Gál Ottó - a születésnapra hangolva - százezer forintot ajánlott fel a győztes versenyzőknek, akik igazolt vagy amatőr kategóriában indulhatnak.


1. A verseny rendezője: Veszprémi Asztalitenisz SE,
Versenybíróság:
Főbíró: Bakonyi Ferenc és Sebestyén Róbert
Főbíró helyettes: Bakonyi Adrián és Tóthné Nagyőszi Ildikó

2. Versenyszámok:

-Felnőtt férfi egyéni NB-III-ig bezárólag,

-Amatőr felnőtt férfi egyéni, akik Veszprém megyei lakhellyel rendelkeznek, versenyzési engedéllyel nem rendelkeznek, vagy nem játszottak az utolsó két évben megyei férfi csb-t, továbbá NB-III-at és nem indultak el megyei , vagy egyéb ranglista versenyen.

Az igazolt kategóriában induló játékosok esetében elsősorban a Dunántúlról várjuk a nevezéseket.

3. A verseny helyszíne:
Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium tornaterme, 8200 Veszprém, Tüzér u. 42. /Dózsaváros/
A versennyel kapcsolatban minden információt ezen a telefonszámon lehet kérni: Bakonyi Ferenc06-20-314-4434

4. A verseny időbeosztása:

2017. április 23. vasárnap : 9.30 óra: Felnőtt igazolt férfi egyéni versenyszám NB-III-ig bezárólag.
Kb. 12.30 óra : amatőr felnőtt férfi egyéni csak Veszprém megyei
lakhellyel rendelkezőknek.

5. Nevezés, sorsolás:

Nevezéskor az igazolt versenyzők ranglistahelyezését is fel kell tüntetni.

6. Nevezések beérkezési határideje :

2017. április 19. (szerda) 22.00 óráig.
Nevezési díj:1000 Ft/fő/ mindegyik versenyszámban.
Nevezési cím az igazolt versenyzőknél: Bakonyi Ferenc: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. M. 06-20-3144-434
Nevezési cím az amatőr versenyzőknél: Bakonyi Adrián: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. M. 06-20-291-8378
Sorsolás : 2017. április 20. csütörtök.
A helyszínen nevezést nem fogadunk el. Mindkét versenyszámban versenyszámonként 40-50 fő között határozzuk meg a létszámot, a beérkezés sorrendjét vesszük figyelembe.


7. A verseny lebonyolítása :

Az egyéni versenyszámok csoportos körmérkőzéses formában lesznek lebonyolítva, majd a csoportok első kettő helyezettjei jutnak fel a főtáblára. A főtáblán kiesés formában folytatódik a verseny. A mérkőzések 3 nyert játszmáig tartanak.

Versenyzési engedély és érvényes sportorvosi igazolás kötelező az igazolt versenyzőknél, míg az amatőrök csak saját felelősségükre indulhatnak a versenyen. A 18. év alatti amatőr versenyzők esetében a kísérő, edző felel játékosaiért.

8.Díjazás:
Az első helyezettek igazolt és amatőr kategóriában 25.000-25.000 Ft-ot, a II. helyezettek igazolt és amatőr kategóriában 15.000-15.000-Ft-ot, míg a két harmadik helyezett igazolt és amatőr kategóriában 5000-5000Ft-ot nyer készpénzben.
A helyezettek ezen kívül díszoklevélben részesülnek.
A legsportszerűbb versenyző FAIR PLAY díjat nyer.


9. Egyebek :
A versenyt 7 Joola asztalon, Joola xxx Super-P 40+ labdával rendezik meg.
A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ szabályai az irányadóak.
A verseny ideje alatt büfé üzemel.
Megközelíthetőség: Városközponttól 5-ös helyijárat, (Papvásár u. megálló), továbbá a 13-as és 3-as helyijárattal az Avar utca sarkáig. Gyalog innen 5 perc az iskola.

Veszprém, 2017. március 23.

Veszprémi Asztalitenisz SE

adobe-pdf

PDF

Go to top