1. A bajnokság célja:
Az NB I-nél alacsonyabb osztályban szereplő játékosok részére versenyzési lehetőség biztosítása és a nem hivatalos Másodosztályú Országos Bajnoki cím eldöntése.

2. A verseny rendezője:
Magyar Asztalitenisz Szövetség

3. A versenybíróság:
Főbíró: Kékedi Tibor
Főbíró helyettes: Bódis Attila
Karikás Gábor

4. A verseny helye és ideje:
Érd Aréna
2030 ÉRD, VELENCEI ÚT 39-41
Bővebb Információ:
http://erdarena.hu/?p=contact

5. Bajnoki számok:
férfi egyes

6. A versenyszámok kezdési ideje és játékrendje:

2017. március 5. (vasárnap)
9.00 csoportos selejtezők, majd főtábla a legjobb 4-ig
13.45 elődöntők
15.00 döntő

7. A verseny résztvevői, a verseny lebonyolítása:
Azok a játékosok, akik legalább egy mérkőzést játszottak az NB II. vagy annál alacsonyabb osztályban a 2016/17-es szezonban a nevezési határidő lejártáig és maximum 4 mérkőzést játszottak az NB I-es vagy Extraligás bajnokságban.

8. Nevezés, sorsolás:

A nevezések beérkezésének határideje: 2017.  március 2.    12.00

Nevezési fájl (xls)

Nevezéseket elektronikus úton Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldve a megadott formanyomtatványon fogad el a Versenybíróság. Nem a megadott nyomtatványon megküldött, valamint a határidőig be nem érkezett nevezéseket figyelmen kívül hagyjuk.

Sorsolás: 2017. március 3.-án (pénteken) kb. 17.30 órakor a Magyar Sport Házában. A sorsolás nyilvános.

9. Nevezési díjak:
Versenyszámonként és személyenként 1.500 Ft, a jelentkezéssel egyidejűleg a verseny megkezdése előtt kell a helyszínen befizetni. A benevezett, de el nem indult versenyzők nevezési díját ki kell fizetni.

10. Díjazás:
A versenyszámok győztesei kupa, 1-3. helyezettjei éremdíjazásban részesülnek.

11. Költségek:
A rendezés költségeit a MOATSZ, a részvételi kiadásokat a szakosztályok viselik.

12. Egyebek:
A versenyre maximum 64 fő nevezhet.

Abban az esetben, ha a nevezések száma meghaladja a 64-et, akkor a játékosok rangsorolásra kerülnek a 2016/17-es bajnoki osztályuk illetve az ott nyújtott teljesítményük alapján. A versenyen az így kialakult legjobb 64 fő vehet részt. A bajnoki osztályok tekintetében az alábbi kategória sorrend rangsorol, ha az adott játékos a csapatának CSB nevezési lapján benevezésre került vagy több mint 16 egyes mérkőzést játszott csapatbajnoki mérkőzésen:

1. NB II-es,
2. NB III-as, Budapest 1/A,
3. Budapest 1/B
4. Megyei I. osztályú bajnokságok, Budapest 1/C,
5. Megyei II. osztályú bajnokságok, Budapest 2/1, Budapest 2/2, Budapest 2/3
6. 2016/17-es szezonban egyetlen csapatbajnoki mérkőzésen sem szerepelt játékosok

(a rangsor megállapításakor a fentiek közül az azonos kategóriába besorolt osztályok azonos erősségűnek tekintendők)

Azonos kategóriában szereplő játékosok között a 2016/17-es bajnokságban elért teljesítmény rangsorol, abban az esetben, ha legalább 16 egyes mérkőzést játszott az adott játékos. Amennyiben valakinek az adott osztályban játszott egyes mérkőzéseinek száma nem éri el a 16-ot, akkor az ilyen játékost a legalább 16 egyes mérkőzést lejátszott játékosok után kell rangsorolni. A rangsor megállapításakor annak a játékosnak az esetében, aki több osztályban is szerepelt a magasabb osztályú eredményeit kell figyelembe venni akkor, hogyha 16-nál több egyes mérkőzést játszott a magasabb osztályban, ellenkező esetben az alacsonyabb osztályú teljesítményét kell figyelembe venni, ha ott legalább 16 egyes mérkőzéssel rendelkezik. Amennyiben egyik osztályban sem rendelkezik legalább 16 egyes mérkőzéssel, akkor a magasabb osztály szerint kell besorolni.

A versenyzők a versenyszám megkezdése előtt legkésőbb 30 perccel a Versenybíróságnál jelentkezni tartoznak személyi adataikat igazoló okmányokkal. Akinek a MOATSZ nyilvántartó rendszerében nem szerepel a sportorvosi érvényességi dátuma az köteles a Versenybíróságnak bemutatni sportorvosi vizsgálatának érvényességét. Nevezés, illetve érvényes versenyengedély és sportorvosi nélkül a bajnokságon nem lehet indulni.
A verseny 20 db kék JOOLA asztalon, JOOLA Super-P*** 40+ labdákkal kerül lebonyolításra.
A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny- és játékszabályai, valamint az idevonatkozó egyéb rendelkezések az irányadók.

Nyomtatható verzió (PDF)

 

Budapest, 2017.február 21.


Jóváhagyta:
Kékedi Tibor                         Dr. Paár Dávid
a JVB elnöke                           mb. főtitkár

Go to top