4.állomás

Az Asztalitenisz Egyetem SE PINYÓ KUPA néven amatőr gyermek asztalitenisz versenysorozatot hirdet, két korcsoportban, 2016 októbere és 2017 júniusa között. A versenysorozatban minden hónapban egy verseny megtartására kerül sor. A győztes 7, a második helyezett 5, a két harmadik 3-3, a négy ötödik helyezett 1-1 pontot kap.

Párosoknál a pontokat mindig egy konkrét, tehát két tagból álló pár kapja, nem pedig az egyén. A versenyekre mindig szombaton, 9 órás kezdéssel kerül sor, nevezési határidő 8.30, de aznap már csak személyesen.

Előzetes nevezés e-mailen lehetséges, a versenyző neve, kora, egyesülete megjelölésével, és azzal, hogy melyik korcsoportban kíván indulni.

Előzetes nevezés a versenyt megelőző péntek déli 12 óráig lehetséges, a sorsolás pénteken  délután történik, a MOATSZ ranglista, aztán az első verseny után már a MOATSZ ranglista és a versenysorozat állásának figyelembe vételével.

A minimális versenyzőszám korcsoportonként (a páros versenyszám egy külön csoport) 8 induló, ha csütörtökön 20 óráig nincs ennyi előzetes nevezés, akkor a verseny nem lesz megtartva, amiről csütörtökön 22 óráig e-mailen kapnak értesítést a jelentkezők.

Korcsoportok :

egyéni : 2003.01.01. után született játékosok

egyéni : 2000.01.01. és 2002.12.31. között született játékosok

páros:  2000.01.01. után születettek

Egy játékos egyéniben csak egy korcsoportba nevezhet be

Nevezési díj előzetes nevezés esetén ( határidő péntek dél) 900 Ft, helyszíni nevezésnél 1.100 Ft

Páros: 600 Ft/pár (előzetes nevezésnél), 800 Ft/pár helyszíni nevezésnél

A dobogós helyezettek emléklapot kapnak, a sorozat dobogósai érmet, plusz a sorozat győztesei  PINYÓ kupát.

A versenysorozat szervezője és lebonyolítója Karádi Viktor, az Asztalitenisz Egyetem SE megbízásából,

fővédnöke Pigniczki László (Pinyó bácsi).

JÖN A NEGYEDIK!!! A PINYÓ KUPA amatőr gyermek asztalitenisz versenysorozat

NEGYEDIK versenyének időpontja:  2017. január 21. 9 óra

Előzetes nevezési határidő: 2017. január 20. 12 óra

Nevezés: e-mailen a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen

A verseny helyszíne: Asztalitenisz Egyetem SE Budapest, 1089 Budapest, Elnök u. 1.

Telefonos elérhetőség: +36209110949

A verseny lebonyolítása: egyéni versenyszámok: csoportokban körmérkőzés minden résztvevő számára, a csoportok első 2 helyezettje, illetve a csoportok számától függően a legjobb csoportharmadikok a főtáblára kerülnek (innentől egyenes kieséses rendszerben zajlanak a mérkőzések), a csoportok többi tagja pedig a vigaszágra kerül (a vigaszág megfelelő létszám esetén kerül megrendezésre)

Páros: 8 pár és a fölötti induló létszám esetén egyenes kieséses verseny az elejétől kezdve, 8 pár alatt a legjobb négyig csoport, onnantól egyenes kiesés.

Minden mérkőzés 3 nyert szettig tart (a vigaszág létszámtól függően 2 vagy 3 nyert szettig).

Várunk minden sportolni vágyó és szerető gyermeket egy jó hangulatú megmérettetésre!

Go to top