1. Közép-Dunántúli csoportba jutásért

Időpontja: 2016. augusztus 13.-án (szombat) 10.00 óra
Résztvevők:
Esztergomi ASE II.
Móri SE
Ácsi Kinizsi SC
Veszprémi Rendőr SE

Játékrend: a csapatok körmérkőzést játszanak. A mérkőzés győztese jut fel az NB III. osztály Közép-Dunántúli csoportba.
Rendező: Magyar Asztalitenisz Szövetség
A mérkőzések helye: Budapest, II., Marczibányi tér 13. (Ormai László Sportcsarnok)
Nevezési díj: 2.000.-Ft/csapat.

2. Észak-alföldi csoportba jutásért
Időpontja: 2016. augusztus 13.-án (szombaton) 10.00 óra
Résztvevők:
Fehérgyarmat VSE
Záhonyi Vasutas SC
Hódos Imre SE Hajdúnánás
Debreceni AK.
Játékrend: a csapatok körmérkőzést játszanak. A csoport győztese és 2. helyezettje jut fel az NB III. osztály Észak-alföldi csoportjába.
Rendező: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Asztalitenisz Szövetség
A mérkőzések helye: Apagy, Béke u. 2. (Általános Iskola tornaterem)
Nevezési díj: 2.000.-Ft/csapat.

3. Nevezés, sorsolás:
A nevezéseket e-mailen (írásban) kérjük eljuttatni a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Asztalitenisz Szövetségnek (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és a Magyar Asztalitenisz Szövetségnek (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) 2016. augusztus 10.-én (szerdán) 16 óráig!!!
Az a csapat, amelyik nem nevez, vagy nevezése ellenére nem jelentkezik a verseny helyszínén, úgy tekintendő, hogy nem kíván részt venni a helybetöltőn.

4. Költségek:
A helybetöltőn résztvevő csapatokat a nevezési díjon kívül a játékvezetői díjak, a versenybírói díj és az utazási költségek terhelik.

5. Egyebek:

a) A helybetöltő mérkőzéseket 4 fős csapatokkal (16 egyéni és 2 páros mérkőzés) győzelemig kell játszani. Valamennyi mérkőzés (egyéni, páros) 3 nyert játszmáig tart.
b) A csapatban csak azok a versenyzők szerepelhetnek, akik a mérkőzés napján az érintett szakosztály igazolt versenyzői és érvényes a sportorvosi vizsgálatuk.
c) A helybetöltő mérkőzései a 2016/2017. évi csapatbajnoksághoz tartoznak, ezért ezekre is vonatkozik a 2016/2017. évi csapatbajnoki versenykiírás 8/b pontja, amely szerint egy versenyző az adott bajnoki év csapatbajnoki küzdelmeiben csak egy csapat színeiben versenyezhet. Tehát, aki a helybetöltőn valamelyik csapat színeiben versenyzett, a 2016/2017. évi bajnokságban más csapatban nem szerepelhet.
d) A helybetöltő mérkőzésen a második csapatokban nem szerepeltethető a szakosztály kiadott ranglista szerinti legjobb 4 versenyzője.
e) Amennyiben újabb helyek ürülnének meg időközbeni visszalépés miatt, úgy a helybetöltő eredménye alapján töltjük fel azokat.
f) A mérkőzések JOOLA*** labdával kerülnek lebonyolításra.


Budapest, 2016. augusztus 7.

Kékedi Tibor s.k.
a JVB elnöke

Go to top