VERSENYKIÍRÁS

1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a megye korosztályos versenyzői számára, felmérni az U8- U13 és U14-18-as korosztályban az utánpótlás csapatok mennyiségi és erősségi szintjét.

2. A verseny helye és ideje: Vecsés Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnázium, Vecsés Petőfi tér 1.

                                        2020. március 22. (vasárnap)

3. A verseny rendezője és házigazdája: PMATSZ és Vecsés SE Asztalitenisz Szakosztálya

4. Versenybíróság: Főbíró: Gergye Zoltán

                       Helyettes: Nedolai Edit 

5. A verseny résztvevői: Kizárólag a Pest megye sportegyesületeiben versenyző utánpótlás korú játékosok, akiknek a nevezése időben beérkezik, és a nevezési díjat befizetik.

6. Versenyszámok, időrend: 10:00 U 8-13 éves DC csapat fiú és leány versenyzők számára (2007. január 1. után születettek)

                                        13:00 U 14-18 éves DC csapat fiú és leány versenyzők számára (2002. január 1.után és 2007.jan.1 előtt születettek)

7. A verseny lebonyolítása: A versenyszám csoportos, vagy csoportos selejtező – kieséses főtábla- rendszerben kerülnek lebonyolításra. A csoportban minden találkozó két nyert mérkőzésig tart. Két egyéni, majd ha az eredmény döntetlen következhet a páros. Az egyenes kieséses szakaszban 3 nyert mérkőzés lesz, ahol a két egyéni után a páros majd ha szükséges a másik két egyéni mérkőzés következik. Egy korcsoportban egy egyesület maximum 3 csapatot indíthat. Vegyes csapat, azaz két különböző klub együtt NEM nevezhet. Vigaszág megrendezése a nevezett csapatok létszámának függvényében történik. Egy csapat maximum 3 játékosból állhat, akikből 1 csapatmérkőzés során csak az aktuális meccslapon megadott 2 fő játszhat. A csapatok összetételén a verseny során változtatni nem lehet. Az U8-13 korcsoportban kellően indokolt esetben 1 fiú 1 leány indulhat azonos klub színekben, a fiúk mezőnyében. Egy csapat csak egy versenyszámban indulhat.

8. Nevezés, sorsolás: A nevezéseket a pmatsz részére, e-mail-ben kell megküldeni. Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. Nevezések beérkezésének határideje: 2020. március 20. (péntek).

A később érkezett nevezéseket nem tudjuk figyelembe venni. A helyszínen nevezést nem fogadunk el. Nevezési díj: 1000 Ft/csapat/versenyszám

Sorsolás: 2020. március 21. (szombat)

9. Díjazás: A versenyszám 1-3. helyezettjei serleg és érem díjazásban részesülnek.

10. Egyéb: - A verseny 10-12 db JOOLA asztalon, JOOLA Flash versenylabdákkal kerül megrendezésre, - Az öltözőben hagyott értékekért a rendezőség felelősséget nem vállal, - Kelló számú nevezés esetén a teremben büfé fog üzemelni. A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai az irányadók.

Cegléd, 2020. 02.20.                                                                                                                             Gergye Zoltán

                                                                                                                                                        PMATSZ Alelnök

Real time web analytics, Heat map tracking