Versenykiírás

LETÖLTÉS

A verseny célja: A sportág népszerűsítése, valamint a sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása a pest megyében játszó felnőtt sportolók számára.

Rendező: Ceglédi   Asztalitenisz Alapítvány és a Ceglédi VSE

Versenybíróság elnöke: Fodor Árpád (tel:20/956-4907)              

Időpont: 2019.06.08(szombat) Kezdési időpont: 10:00

Helyszín: CVSE Sportcsarnok, Cegléd, Damjanich u.3.

Szakág: Vegyes (női, férfi)    A versenyszám:  Felnőtt egyéni      Kategóriák: Megye I/B,I/C  illetve                     amatőr

Indulásra jogosultak: Pest Megyei Bajnokságban résztvevő játékosok (megye I/B, C)  és amatőr játék engedéllyel nem rendelkező sportolók  egyaránt

Időrend: Megye I/C és I/B 10:00 

 Nevezés: írásban junius 07-ig, az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.  e-mail címen vagy a helyszínen 9:00-ig résztvevő, és az egyesület nevének megadásával.

Nevezési díj: 1000 Ft/fő                       

Lebonyolítás: A verseny lebonyolítása vegyes rendszerben (csoportmérkőzések, majd egyenes kiesés) történik. A verseny 3 nyert játszmás mérkőzésekkel, 6-8 db versenyasztalon (40 mm-es Joola Flash versenylabdával) zajlik.

Díjazás: A kategóriák (megye I/B,C és amatőr)I-III. helyezettjei kupa és érem díjazásban részesülnek.

Egyéb: A versenykiírásban nem szereplő kérdésekben a MOATSZ szabálykönyvében foglaltak az irányadók. A teremben váltócipő használata kötelező. A szervezők fenntartják a verseny lebonyolításában való változtatás jogát! A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, a mérkőzéseken történő sérülésekért, esetleges anyagi károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak.

Minden résztvevő számára sportszerű, jó versenyzést kívánunk!

Cegléd,2019.05.30.                                                                                           

                                                                                                                          Gergye Zoltán

 

Real time web analytics, Heat map tracking