Versenykiírás

8. Kecskés Sándor Felnőtt Asztalitenisz Emlékverseny, Csemő

A verseny célja: Emléket állítani Kecskés Sándornak aki elévülhetetlen érdemeket szerzett a csemői asztalitenisz fejlődéséért, sportág népszerűsítése valamint a sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása a pest megyében játszó felnőtt sportolók számára.


Rendező: Csemői Ladányi Mihály Általános Iskola Szent István út 32-34.


Versenybíróság elnöke: Mári Sándor(tel:20/560-5526)


Időpont: 2019.04.06(szombat) 14:00


Helyszín: Csemői Ladányi Mihály Általános Iskola tornaterme (Csemő,Szent István út 32-34.)


Szakág: Férfi,női A versenyszám: Felnőtt egyéni


Indulásra jogosultak: Pest Megyei Bajnokságban résztvevő játékosok (megye I/A,B,C) illetve akik jelenleg nem játszanak semmilyen csapatban. Az induláshoz NEM szükséges versenyengedély és érvényes sportorvosi igazolás.


Nevezés: írásban április 05-ig, Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címen vagy a helyszínen 13:00-ig résztvevő, és az egyesület nevének megadásával. Kérjük aki teheti jelezze részvételi szándékát minnél előbb a gyorsabb lebonyolítás érdekében!


Nevezési díj : 500 Ft/fő


Lebonyolítás: A verseny lebonyolítása vegyes rendszerben (csoportmérkőzések, majd egyenes kiesés) történik. A verseny 3 nyert játszmás mérkőzésekkel, 4-5 db versenyasztalon (40 mm-es versenylabdával) zajlik.


Díjazás: A kategóriák I-III. helyezettjei kupa és érem díjazásban részesülnek.


Egyéb: A versenykiírásban nem szereplő kérdésekben a MOATSZ szabálykönyvében foglaltak az irányadók. A teremben váltócipő használata kötelező. A szervezők fenntartják a verseny lebonyolításában való változtatás jogát! A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, a mérkőzéseken történő sérülésekért, esetleges anyagi károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak.

Minden résztvevő számára sportszerű, jó versenyzést kívánunk !

Csemő,2019.03.28.

Kőházi Gerzsonné
Versenyszervező

Real time web analytics, Heat map tracking