Versenykiírás

A verseny célja: Emléket állítani a hajdan ceglédi színekben játszott Gyura Istvánnak, sportág népszerűsítése valamint a sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása a Pest megyében játszó felnőtt sportolók számára.

Rendező: Ceglédi Asztalitenisz Alapítvány

Versenybíróság elnöke: Fodor Árpád (tel:20/956-4907)

Időpont: 2019.03.03. (vasárnap) 10:00

Helyszín: CVSE Sportcsarnok, Cegléd, Damjanich utca 3.

Szakág: Férfi A versenyszám: Felnőtt egyéni Kategóriák:Megye I/A,I/B,I/C

Indulásra jogosultak: Pest Megyei Bajnokságban résztvevő játékosok (megye I/A,B,C) Mindenki a saját bajnokságában indul,felfelé játszás megengedett. Egy játékos csak egy kategóriában indulhat.

Időrend: Megye I/C és I/B 10:00 Megye I/A 13:00

Nevezés: írásban március 02-ig, az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címen vagy a helyszínen 9:00-ig résztvevő, és az egyesület nevének megadásával.

Nevezési díj: 1000 Ft/fő

Lebonyolítás: A verseny lebonyolítása vegyes rendszerben (csoportmérkőzések, majd egyenes kiesés) történik. A verseny 3 nyert játszmás mérkőzésekkel, 6-8 db versenyasztalon (40 mm-es Joola Flash versenylabdával) zajlik.

Díjazás: A kategóriák (megye I/A,B,C)I-III. helyezettjei kupa és érem díjazásban részesülnek.

Egyéb: A versenykiírásban nem szereplő kérdésekben a MOATSZ szabálykönyvében foglaltak az irányadók. A teremben váltócipő használata kötelező. A szervezők fenntartják a verseny lebonyolításában való változtatás jogát! A versenyen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, a mérkőzéseken történő sérülésekért, esetleges anyagi károkért a szervezők felelősséget nem vállalnak.

Minden résztvevő számára sportszerű, jó versenyzést kívánunk !

Cegléd,2019.02.13.

Gergye Zoltán
Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz Szakosztályvezető

Real time web analytics, Heat map tracking