Kezdhetjük!
 
Az NB III-at is beleszámítva 55 csapat kezdi meg a 2017-18-as bajnokságokban a szereplését. Váratlanul nagyon sok feladatunk volt az előkészítés során, mert sok csapat lépett vissza az NB II-ből, változtatta meg a pozícióját a megyében, vagy szállt ki a bajnokságokból. Rendeztünk egy helybetöltőt is a csoportok végleges kialakításához és van új csapat is a rendszerben.
 
Az előkészítés befejeződött a sorsolások és erősorrendek feltöltésre kerültek a MOATSZ oldalaira.
Mostantól ez a bajnokság lebonyolításának hivatalos fóruma minden korábbi tervezet ezennel semmis.
Ami a MOATSZ oldalon található az a lebonyolítás rendje, így kérek szépen mindenkit, itt ellenőrizze le a meccseit és jelezze, ha véletlenül elírás lenne a felrögzített adatokban.
Munkátokat segítendő a PMATSZ oldal új menüvel gazdagodott (CSB), innen mindig könnyedén eléritek az aktuális sorsolást, eredményeket, de a korábbi évek eredményeit is vissza tudjátok nézni.
 
Kiírásra került az idei szezon eslő újonc ranglista pontokat adó versenye is:
 
 
Az idén is megrendezzük az utánpótlás CSB-t U8-U13 és U14-18-as korosztályok részére. Vámosmikolán a szezonzáró értekezleten megjelent csapatvezetők azt kérték, hogy az UCSB inkább seregszemle jellegű lebonyolítási rendben kerüljön megrendezésre. A kiíráson az utolsó simításokat végezzük az első állomás a sorozatban 2017. október 08-án lesz Vecsésen. Az első állomás kvázi egy selejtező lesz melyet követően a csapatokat az erőviszonyoknak megfelelő csoportokba soroljuk.
 
Jó hír, hogy a MOATSZ elnöksége határozott arról, hogy a területi szövetségek támogatását megnöveli éves szinten 500.000 Ft-ra (ez korábban 100.000 Ft volt). A támogatás változtatása mellett konzultációra hívtak bennünket, ahol áttekintettük a tagság és bajnokságaink helyzetét, az SLT-vel kapcsolatos tapasztalatokat, a diákolimpia lebonyolítási rendjét stb. Az egyeztetések országosan zajlanak és remélhetjük hogy a területek számára kedvező érdemi intézkedésekkel folytatódni is fognak. Az biztos, hogy fontos a terület aktivitásának a megmutatása azaz a versenyengedéllyel rendelkező versenyzők száma, úgy hogy a versenyzőink aktívak a bajnokságokban és az egyéni versenyinken. Főleg az egyéni versenyeinken való részvételre buzdítok minden klubot és játékost!
 
Szót kell hogy ejtsek még a MOATSZ és a PMATSZ ellen indított perrel kapcsolatban a másodfok határozatáról. Az egyszerűség kedvéért csatolom a Fővárosi Ítélőtábla határozatát, olvassátok el.  (LETÖLTÉS)
Ebben a Fővárosi Ítélőtábla - lényeges eljárási szabálysértés miatt - hatályon kívül helyzte a Fővárosi Törvényszék I. fokú ítéletét, és a bíróságot új eljárásra utasította. 
 
Nem fűzök a határozathoz személyes véleményt, tesszük a dolgunkat tovább szervezzük a versenyeket és a PMATSZ életét.
 
A fenti gondolatokkal, információkkal kezdhetjük tehát a szezont!
 
Mindenkinek eredményes és sportszerű versenyzést kívánok a bajnokságokban és találkozzunk minél többen a megyei egyéni versenyeken is!
 
 
Üdvözlettel:
 
 
Bartha Tibor
PMATSZ elnök
 
Real time web analytics, Heat map tracking