Közép-Magyarországi Régiós Újonc Asztalitenisz Bajnokság

 

2017.09.17-én megrendezésre kerül a 2017/2018-as szezon első régiós (Pest Megye) újonc (U11 és U13) ranglista versenye.

Verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a régió újonc korosztályos versenyzői számára, az U11 és az U13-as korosztályban országos ranglista pontok szerzése az igazolt versenyzőknek

A verseny helye és ideje: Ceglédi VSE Asztalitenisz Terem (Cegléd, Damjanich u.3.), 2017. Szeptember 17. (vasárnap).

A verseny rendezője: MOATSZ Közép-Magyarországi régiója és a Szuperinfó-CVSE Asztalitenisz Szakosztálya.

Versenybíróság: Főbíró:Gergye Zoltán

A verseny résztvevői: Kizárólag a Közép-Magyarországi régió (Pest megye) sportegyesületeiben teljes körű, vagy egyéni versenyzési engedéllyel (érvényes sportorvosi engedély) rendelkező újonc versenyzők, akiknek a nevezése időben beérkezik, és a nevezési díjat befizetik. Az U-11-es kategóriában nem igazolt versenyzőknek külön versenyt rendezünk, amelyen az egyesületek elindíthatják a még nem igazolt gyerekeket is, illetve az SLT programból már az egyesületeknél sportoló diákokat is. A nem igazoltaknak szóló versenyszámban, értelemszerűen nem lehet ranglista pontot szerezni!

A verseny lebonyolítása: Az egyéni versenyszámok csoportos, vagy csoportos selejtező – kieséses főtábla rendszerben kerülnek lebonyolításra. Minden mérkőzés három nyert játszmáig tart. A harmadik helyért nem kell játszani. A versenyszámok minimum 3 induló esetén kerülnek megrendezésre. Az egyes versenyszámok kezdése, a nevezők létszámától függően alakul, a megadott időrend.

Nevezés, sorsolás: A nevezéseket Gergye Zoltán részére, e-mail-ben kell megküldeni. Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
Nevezések beérkezésének határideje: 2017. szeptember 14. (csütörtök). A később érkezett nevezéseket nem tudjuk figyelembe venni. A helyszínen nevezést nem fogadunk el. Nevezési díj: 500 Ft/fő/versenyszám Sorsolás: 2017. szeptember 15. (péntek).

Díjazás: A versenyszámok 1-3. helyezettjei díjazásban részesülnek.

Egyéb:

A verseny 10 db JOOLA asztalon, JOOLA Flash versenylabdákkal kerül megrendezésre,

Az öltözőben hagyott értékekért a rendezőség felelősséget nem vállal,
A játékosok első versenyszámuk megkezdése előtt versenyzői engedélyük bemutatásával, és  személyi adataikat igazoló okmánnyal jelentkezni tartoznak a versenybíróságnál.
A teremben büfé fog üzemelni mely a játékosok és kísérők rendelkezésére áll.


A versenykiírásban nem érintett kérdésekben a MOATSZ verseny és játékszabályai az irányadók.

Cegléd, 2017. 08.30.

Gergye Zoltán
Közép-Magyarországi Régióvezető

LETÖLTÉS

Real time web analytics, Heat map tracking