Tisztelt Sporttársak! 

Az NB. III-as bajnokság mérkőzéslapjait, kérjük Gergye Zoltánnak továbbítsátok a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mailcímre.

A Megye I/A, I/B és I/C dél és észak bajnokságok mérkőzéslapjait, kérjük Balla Orsolyának továbbítsátok a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.  e-mail címre.

Balla Orsolya - Titkár

2017.10.8-án (vasárnap) megrendezésre kerül Vecsésen a 2017/2018-as szezon Pest Megye DC csapat Utánpótlás versenysorozat első versenye.

A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a megye korosztályos versenyzői számára, felmérni az U8-U13 és  U14-18-as korosztályban az utánpótlás csapatok mennyiségi és erősségi szintjét valamint pontszerzés  az igazolt és nem igazolt játékosok és csapatai között.

A verseny helye és ideje: Vecsés Általános Iskola és Gimnázium (Petőfi tér.1.) 2017.  Október 8. (vasárnap)

Kezdhetjük!
 
Az NB III-at is beleszámítva 55 csapat kezdi meg a 2017-18-as bajnokságokban a szereplését. Váratlanul nagyon sok feladatunk volt az előkészítés során, mert sok csapat lépett vissza az NB II-ből, változtatta meg a pozícióját a megyében, vagy szállt ki a bajnokságokból. Rendeztünk egy helybetöltőt is a csoportok végleges kialakításához és van új csapat is a rendszerben.
 
Az előkészítés befejeződött a sorsolások és erősorrendek feltöltésre kerültek a MOATSZ oldalaira.
Mostantól ez a bajnokság lebonyolításának hivatalos fóruma minden korábbi tervezet ezennel semmis.
Ami a MOATSZ oldalon található az a lebonyolítás rendje, így kérek szépen mindenkit, itt ellenőrizze le a meccseit és jelezze, ha véletlenül elírás lenne a felrögzített adatokban.
Munkátokat segítendő a PMATSZ oldal új menüvel gazdagodott (CSB), innen mindig könnyedén eléritek az aktuális sorsolást, eredményeket, de a korábbi évek eredményeit is vissza tudjátok nézni.

Közép-Magyarországi Régiós Újonc Asztalitenisz Bajnokság

 

2017.09.17-én megrendezésre kerül a 2017/2018-as szezon első régiós (Pest Megye) újonc (U11 és U13) ranglista versenye.

Verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a régió újonc korosztályos versenyzői számára, az U11 és az U13-as korosztályban országos ranglista pontok szerzése az igazolt versenyzőknek

Elkészült a Pest megyei Asztalitenisz Szövetség 2017/2018-as csapatbajnokságának versenykiírása! Várjuk a nevezéseket!

A kiírás 12 csapatos Megye I. osztállyal, 12 csapatos Megye I./B osztállyal és a nevezésektől függően 1 vagy több Megye I./C. csoporttal vagy csoportokkal számolunk, a területi elveket is figyelembe véve.

Kétnapos évzáró eseményünk, az Ipoly Kupa idén is sok nevezést, szokás szerint nagy küzdelmeket hozott. Az első napon 29 férfi és 3 női csapat versenyzett, a férfi egyéni mezőny is különösen nagy volt, 51 nevezés érkezett, 16 csoportban folytak a küzdelmek, már a 32-es főtábla első körében is nagyon komoly küzdelmeket láttunk.

Eredmények:

2017. 06.25-én Cegléden játszottuk a Pest megye I/A bajnokság TOP10 versenyét.

Kiemelkedő, hogy amíg Gerlai Dániel tavaly a Megye C bajnoka volt, idén már a legerősebb CSB, a megyei első bajnokság TOP10-es versenyét is meg tudta nyerni!

TOP 10 eredmények:

A vámosmikolai Ipoly kupa első napján kerültek kiosztásra a megyei csapatbajnokságok díjai.
Pest megye felnőtt bajnokságaira 58 csapat nevezett, az NBIII mellett megye I/A, I/B és I/C felnőtt bajnokságokban indultak játékosaink. A versenyrendszerben 493 versenyző állt asztalhoz.
Külön kiemelendő, hogy idén már utánpótlás CSB-t is indítottunk teszt-jelleggel.
A  2015/2016-os szezonban Kupa és érem járt a legjobbaknak.

Idén is megrendezésre került az Ipoly kupa, mely az egyéni indulóknak ranglistapont-szerzési lehetőséget is kínál. A verseny keretében tervezzük átadni a CSB helyezettjeinek az érmeket és a kupákat június 10-én szombaton. Hagyomány, hogy a szombati versenynapon csapatvezetői értekezletet tartunk, ahol beszélgetünk a szezonról, nyitott ügyeinkről és előkészítjük a következő bajnokságot.

Real time web analytics, Heat map tracking

Az év eseménye volt - EB 2016!

Támogatóink