Tisztelt Sportvezetők, Edzők, Csapatok!
 
A 2020/2021-es Pest megyei csapatbajnokság kiírása több változtatást is tartalmaz az előző évek bajnoki lebonyolításához képest. Kérünk Titeket, hogy a kiemelt részeket figyelmesen olvassátok el.
 
 
A nevezési határidő: 2020.07.27.
 
Üdvözlettel,
Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség Elnöksége

Tisztelt csapatok csapatvezetők!

A kialakult pandémiás helyzet közepette is szeretnénk a közös gondolkodást a Pest megyei csapatokkal és  jövőt is tervezni. A 2020/21-es bajnokság elindításához nagyon fontos tudnunk hogy azok a csapatok akik a bajnokságokban szerepeltek az előző szezonban vállalják/tudnak-e indulni.

Tisztában vagyunk a bizonytalan helyzettel de aki tudja mielőbb küldje vissza indulási szándékát  Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre de azt is ha nem.

Ahogy a helyzet engedi terveinkben szerepel a legfontosabb feljutó és kieső helyezések eldöntése amelynek kiírását szükséges időben közzétesszük.

 

Vigyázzatok magatokra, egymásra!                                  

Sportbaráti üdvözlettel:          

                                                                                                        PMATSZ Elnökség

Nyílt utánpótlás és Felnőtt asztalitenisz Verseny Vecsés

A Pest megyei asztalitenisz csapatbajnokság I/C Észak - Dél osztályainak összevont TOP10 versenyének dunaharaszti adott otthont. Közel 40 fős lista végigtelefonálását követően után alakult ki a tízfős mezőny.

A hazaiakat sajnálatos módon sem Újvári István, sem Barbulszki Borisz nem tudta képviselni, így Jenei Gábor próbált helyt állni, aki viszont nem hagyna ki egyetlen lehetőséget sem (még betegen sem).

Real time web analytics, Heat map tracking