Elkészült a Pest megyei Asztalitenisz Szövetség 2017/2018-as csapatbajnokságának versenykiírása! Várjuk a nevezéseket!

A kiírás 12 csapatos Megye I. osztállyal, 12 csapatos Megye I./B osztállyal és a nevezésektől függően 1 vagy több Megye I./C. csoporttal vagy csoportokkal számolunk, a területi elveket is figyelembe véve.

Nagyon fontos:

  • A nevezési lapokat az alábbi címre kérjük megküldeni: Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség – Balla Orsolya részére e-mail formájában a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címre.

  • A tagdíjat és a nevezési díjat számla ellenében a számlán szereplő fizetési határidőn belül kell kifizetni.
  • A nevezési határidő: 2017. július 31.

Letöltés:

 

Kétnapos évzáró eseményünk, az Ipoly Kupa idén is sok nevezést, szokás szerint nagy küzdelmeket hozott. Az első napon 29 férfi és 3 női csapat versenyzett, a férfi egyéni mezőny is különösen nagy volt, 51 nevezés érkezett, 16 csoportban folytak a küzdelmek, már a 32-es főtábla első körében is nagyon komoly küzdelmeket láttunk.

Eredmények:

2017. 06.25-én Cegléden játszottuk a Pest megye I/A bajnokság TOP10 versenyét.

Kiemelkedő, hogy amíg Gerlai Dániel tavaly a Megye C bajnoka volt, idén már a legerősebb CSB, a megyei első bajnokság TOP10-es versenyét is meg tudta nyerni!

TOP 10 eredmények:

A vámosmikolai Ipoly kupa első napján kerültek kiosztásra a megyei csapatbajnokságok díjai.
Pest megye felnőtt bajnokságaira 58 csapat nevezett, az NBIII mellett megye I/A, I/B és I/C felnőtt bajnokságokban indultak játékosaink. A versenyrendszerben 493 versenyző állt asztalhoz.
Külön kiemelendő, hogy idén már utánpótlás CSB-t is indítottunk teszt-jelleggel.
A  2015/2016-os szezonban Kupa és érem járt a legjobbaknak.

Idén is megrendezésre került az Ipoly kupa, mely az egyéni indulóknak ranglistapont-szerzési lehetőséget is kínál. A verseny keretében tervezzük átadni a CSB helyezettjeinek az érmeket és a kupákat június 10-én szombaton. Hagyomány, hogy a szombati versenynapon csapatvezetői értekezletet tartunk, ahol beszélgetünk a szezonról, nyitott ügyeinkről és előkészítjük a következő bajnokságot.

A 2016 nyáron tartott vámosmikolai csapatvezetői megbeszélések értelmében Pest Megye Utánpótlás Csapatbajnokságot szervezett.

A "teszt"-évben két korosztály, osztályonként öt, illetve hat csapat mérhette le időről-időre, mennyit fejlődtek. Gratulálunk mindenkinek!

Az első év eredményei:

Közép-Magyarországi Régiós Újonc Asztalitenisz Bajnokság – 2017

1. A verseny célja:
Versenyzési lehetőség biztosítása a régió újonc korosztályos versenyzői számára, az U11 és az U13-as korosztályban országos ranglista pontok szerzése az igazolt versenyzőknek.

FRISSÍTÉS: Technikai okból a 04/02-re hirdetett verseny elmarad

A verseny célja: a sportág népszerűsítése, sportolási és versenyzési lehetőség biztosítása a Pest megyében játszó ifjúsági és felnőtt sportolók számára.

Rendező: Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség és a Szuperinfó CVSE Asztalitenisz Szakosztály

Real time web analytics, Heat map tracking

Az év eseménye volt - EB 2016!

Támogatóink