A PINGPONG HETE BUDAÖRSÖN

A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya január utolsó hetében a legszínesebb, és a lehető legszínvonalasabb programokkal vár minden érdeklődőt a „Pingpong Hete Budaörsön” rendezvényre!

Mit kínálunk? Mindent!
Ingyenes amatőr verseny, válogatott selejtező, ETTU negyeddöntő, ingyenes játéklehetőség bárkinek!
Szurkolj, sportolj, versenyezz!

A versenysport két kiemelkedő mérkőzéssel szerepel a rendezvényen, hiszen egyrészt felnőtt női válogatott mérkőzésnek adhat otthont Budaörs Városa immár harmadik alkalommal (korábban Csehország és Franciaország ellen ). A svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőn ráadásul két BSC sportoló, Pergel Szandra és Nagyváradi Mercédesz is tagja annak a magyar válogatott keretnek, amely eddigi három mérkőzését megnyerte csoportjában, így jó esélye van arra, hogy csoportgyőztesként kvalifikálja magát az Európa- Bajnokságra!

A pingpong hét másik fontos tétmérkőzése pedig a Budaörsi Sport Club női csapatának ETTU Kupa negyeddöntője a török Bursa Büyüksehir Belediyespor csapata ellen. A lányok a december végén lejátszott fordulóban 3-1 arányban legyőzték portugál ellenfelüket, így jutottak be a legjobb nyolc közé, ami eddig egyszer sikerült 2003 óta, amikortól csapatunk részt vesz az ETTU Kupában! Az elődöntőbe jutás két mérkőzésen dől el, a visszavágóra február elején kerül sor Törökországban. A párharc esélyese a honosított ázsiai játékossal és idegen légiósokkal felálló ellenfelünk, de a budaörsi lányok mindent elkövetnek majd, hogy borítsák a papírformát.

Véleményünk szerint a versenysport és a szabadidő-tömegsport együtt, egy helyen lehet igazán erős és sikeres, ezért azon túl, hogy mindkét mérkőzésre várunk minden budaörsit és nem budaörsit, hogy együtt szurkolhassunk a magyar csapatoknak ( a mérkőzések megtekintése díjtalan ),újfent megrendezzük „Budaörs Város Nyílt Amatőr Asztalitenisz Bajnokságát”, ahol bárki elindulhat( nem budaörsi lakos is), aki nem igazolt asztalitenisz játékos. A versenyt gyerek és felnőtt korosztályban szervezzük ugyanazon körülmények között, mint a nemzetközi mérkőzéseket, az érmek átadására pedig közvetlenül az ETTU Kupa mérkőzés előtt kerül sor. Nevezési díj nincs!

Azon sportolni vágyókat, akik nem szeretnének versenyezni, de pingpongozni igen két asztal várja folyamatosan a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand létesítményében ( 2040 Budaörs Hársfa u.6.) 2017.január 23. hétfő és 29. vasárnap között, azaz a pingpong hetében!

Mindenkit szeretettel vár a Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya!

A Pingpong Hete Budaörsön rendezvény programja:

  • 2017. január 24. kedd 18.00: Magyarország- Svédország női válogatott Európa- bajnoki selejtező mérkőzés
  • 2017. január 28. szombat 10.00. Budaörs Város Nyílt Amatőr Asztalitenisz Bajnoksága
  • 2017. január 28. szombat 18.00. Budaörsi 2i SC – Bursa Büyüksehir Belediyespor ( török ) ETTU Kupa negyeddöntő

A rendezvény helye: Budaörs Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand ( 2040 Budaörs, Hársfa u.6. )

Minden program díjmentes!

2017. január 23. hétfő 16 órától 2017. január 29. vasárnap 18 óráig két asztal várja folyamatosan a pingpongozni vágyókat a létesítmény nyitvatartási idejében!

 

Budaörs Város Amatőr Nyílt Asztalitenisz Bajnoksága

A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya idén is megrendezi Budaörs Város amatőr egyéni és páros asztalitenisz bajnokságát. A versenyen részt vehet bárki (nem budaörsi lakos is), aki nem igazolt asztalitenisz versenyző.

A verseny ideje: 2017. január 28. szombat 10.00.

A verseny helye: Budaörs Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand ( 2040 Budaörs, Hársfa u. 6. )

Kategóriák: (mindkét nemben)

  • gyermek, ifjúsági kategória egyéni ( 18 év alattiak részére )
  • felnőtt kategória egyéni ( 18 év felettiek részére ) - összevont páros ( a két kategória együtt )

A verseny lebonyolítása csoportos körmérkőzéses, utána egyenes kieséses formában történik.

Minden kategória 1-3 helyezettje érem díjazásban részesül. A díjak ünnepélyes átadására az esti nemzetközi ETTU mérkőzés előtt kerül sor!

Megjelenés sportöltözékben, világos talpú sportcipőben. Ütőről minden versenyző saját maga gondoskodik.

Jelentkezés: A helyszínen legkésőbb 9.30.-ig

Nevezési díj nincs!

A versennyel kapcsolatosan érdeklődni lehet Ackermann Erikánál tel: +36 202041313

Mindenkit szeretettel vár a Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya!

Real time web analytics, Heat map tracking