Tisztelt Csapatvezetők, Játékosok!

A Fővárosi Törvényszék 2016. december 13-án meghozta azt a várva-várt végzését amellyel módosítja és nyilvántartásba veszi a PMATSZ székhelyét, vezetését stb.

A végzés jogerőre emelkedésével lezárul a PMATSZ aktualizálásái folyamata és nem lesz akadálya annak, hogy az önálló működésünkhöz szükséges egyéb kellékek megteremtéséről is gondoskodhassunk (önálló bankszámla, számlatömb stb).

A végzés sokat váratott magára, de bíztunk benne hogy megszületik, ezért is halogattuk a 2016/17-es bajnokságok nevezési díjainak beszedését, mondván jó lenne azt mindjárt a megye számlájára begyűjteni. A fenti hírrel ennek a háttere megvalósulhat, így az elnökség úgy határozott, hogy a 2016/17-es bajnokságok nevezési díjainak beszedését 2017. év elejére halasztjuk. Kérem hogy az egyesületeitek pénzügyi vezetését erről tájékoztassátok hogy a gazdasági év/őszi-tavaszi versenyrendszer viszonya miatt nehogy ebből nehézségetek támadjon.

A 2016-os év utolsó elnökségi határozatában elfogadtuk a bajnokságaink tavaszi sorsolását és a tavaszra tervezett egyéni versenyeink időpontját, melyek a következők:

  1. Régiós újonc verseny Cegléd Január 15.Vasárnap
  2. A CVSE- Szuperinfó Pest Megyei Újonc,serdülő Verseny Cegléd február 04. Sz.Lehet pályáztatni is ha gondoljátok
  3. ifjúsági, felnőtt versenyt Április 01. Sz. Helyszín:pályázat útján (2017/01/12-vel dátum a korábbi 03/18 helyett 04/01)
  4. Pest Megyei TOP 10 Június 10 Sz. Helyszín:pályázat útján
  5. Felnőtt DC csapat,páros és egyéni verseny június 24.Sz. (helyszín: Vámosmikola, de ezt még egyeztetni szükséges)

A hagyományaink szerint tartunk majd remélem az idén is Vámosmikolán csapatvezetői értekezletet és osztjuk ki a bajnokság helyezettjeinek a díjakat, érmeket.

A fenti hírekkel búcsúzunk a 2016-os évtől és kívánunk mindenkinek boldog, sportsikerekben gazdag 2017-es esztendőt!

PMATSZ elnöksége

Real time web analytics, Heat map tracking