Tisztelt Sporttársak!

Azonnali kérésünk mindazokhoz szól, akik eddig még nem jelezték, avagy máris módosítanának csapataik nevezett játékosain, erősorrendjén!

Küldjétek el a csapat adatait ide: pmatsz2016(kukac)gmail.com !

Szeretnénk visszautalni a nyári vámosmikolai csapatvezetői értekezletre, az ott elfogadott szabályainkra. Az elmúlt években számos esetben előfordult, hogy a versenyző csapatok nem egészében tartották be a versenykírásban vagy a MOATSZ szabálykönyvében rögzített szabályokat. Azt gondoljuk, hogy bajnokságaink tisztasága mindenkinek elemi érdeke. Ennek érdekében a következő felhívást szeretnénk tenni.

  • Sürgősen kérjük azon csapatok vezetőit, akik a nevezési lapon nem, vagy hiányosan adták meg, avagy máris módosítani szeretnék, hogy adják meg csapataik  nevezett játékosait, erősorrendben!
  • Kérünk mindenkit, hogy már az első fordulótól kezdve figyeljen oda néhány alapvető szabály betartására!

Így add meg az adatokat!

  1. Játékos neve és versenyengedély száma (ha folyamatban van a beszerzése, jelezd)
  2. Jelezd egyértelműen a játékosok erősorrendjét!

Mik a kiemelt szabályok?

  • Ügyeljetek a fel/lejátszási szabályokra!
  • Ügyeljetek arra, hogy azonos osztályban szereplő egyesületi csapatok vagy szakosztályok versenyzőit nem "rotálhatjátok" szabadon. Csakis a megadott keretek között játszhat fel/le. Ezen felül aze setleg problémás átjátszásokat is figyeljük majd!
  • Többen panaszolták, hogy korábban a megadott játékos-sorrendhez képest is jelentős módosítások történtek korbbna, így pl. az 50%-os szabély is nem egy Egyesület/Szakosztál által megsértésre került. Kérjük a csapatvezetőket, hogy ennek tisztaságát is tartsátok be!

Hogyan fogjuk ellenőrizni?

  1. Természetesen a versenybíróság hivatalból is igyekszik ellenőrizni szabályaink betartását.
  2. De a vitás eseteket bárki bejelentheti, aki szerint a probléma jelentős! Erre is létrehoztunk már korábban egy űrlapot (Használd ezt - Kérdés, hibabejelentés)

A versenybíróság nevében:

Bartha Tibor, Gergye Zoltán, Martinecz Gyula

De tényleg! :)

 

Real time web analytics, Heat map tracking